direct wrote:
direct wrote:
Snaper_OFF wrote:
minord wrote:
kerdesem lenne
a korai ed rush optical matrix es bad company zenekben milyen vasak szolnak, kulonos tekintettel a bass-re???
mondjuk a creep-ig bezarolag
kosz
Jól mondták fentebb csak kiegészíteném.
Lényegében véve amit hallasz az szinte minden egy E-MU E6400 vagy E64 classic-ból jön (nem látszik jól egy videón). A bass-eket azt 1000millioszor resamplingelték az E-Mu-val de a bejövő jeleket egy Osc OSCar illetve egy SC Pro-One produkálta.
Mackie mixer, stb, azok megvannak, meg a klasszikus Yamaha studio speakerek. Ha mindezt nyakonöntjük Ed Rush partitapasztalatával és Optical technikai géniuszával akkor kapjuk meg a klasszikus Virus száundot.
ennyi,
remeljuk megertetted!
(sorry!)hu,sorry..
el sem olvastam az elozo postokat, csak valahogy beleolvastam, majd reagaltam 'volna..
tehat Snaper valaszolt ra amit, en meg kb annyit akartam ezzel,hogy annyira jol leirt valamit,hogy foggalmam sincs mirol beszel. Szerintem neki sincs 'tutitippje', marmint honnan tudna? es az mennyire 'biztos forras'? es miert ne kamuztak volna egy ujsagnak,oldalnak par kerdesre, 'mar csak azert is '!?
mind1, en csak akkor hiszem ha Ok mondjak,
amugy meg sokkal durvabb ha mindenkinek van egy 'egyenisege, ilyesmi 
tenyleg sorry az OFF - ert! :\
:d teljesen érhető, én sem beszéltem velük természetesen, bár ha beszéltem volna valszeg akkro sem az érdekelt volna mivel zenélek...nem a mivel lett volna a lényeg hanem a hogyan:D:D:D
Amugy meg Implant jól írta, Out Of the Box DVD-n van velük egy studio tips riport (In the Studio szekció a lemezen), ammiben bemutatják a kedvenc hangszereiket a studióban. Ott van a nagy desk, meg az OSCar, meg a pro one, iletve viccesen mutatják mekkora a por a sampler előtt, (ami egy Emu). Meg ebben a mostani videóban breakbeats.co.uk-n látható egy Focusrite Green EQ...kurva drága nem csak mutogatni vették meg gondolom.
Ami viszont érdekes, az a nagy switch...out of the box idején még 5ös logiccal tolták, azóta meg cubase-t re mentek rá...legalábbis mintha az ment volna a gépen a videón.

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *