fucktothemusic wrote:
kedves barátom aki a telefonomat a dobom mellől ellopta...
ANYÁDNAK VAN EGY ARTÉRIÁJA. NEKED IS VAN.... TALÁN.... BÁRMELYIKET SZÍVESEN ÁTSZAKÍTOM AKÁR TÖRÖTT ÜVEGGEL, AKÁR PUSZTA KÉZZEL. HA VOLTÁL AKKORA KIRÁLY HOGY A DOB MELLŐL ELLOPTAD A TELEFONOMAT A TUDTOM NÉKÜL, AKKOR HA EGY FÉL DARAB SZAR VAGY, VISSZAJUTTATOD, ÚGY HOGY NE TUDJAM MEG HOGY TE VOLTÁL. HA MEG TÉNYLEG EZ A TELEFON AZ AMIN AZ ÉLETED MÚLIK, JELEZD PRIVÁT ÜZENETBEN HOGY MIKOR BASZHATLAK MEG ÉRTE APÁD HÁTÁN VAGY FORDÍTVA.... SAJNOS TELEFONON NEM TUDSZ ELÉRNI, HISZ AZ NÁLAD VAN... DE HA ITT ÜZENSZ, FOGOM ANNYIRA NÉZNI, HOGY NE AKADJUNK EL AZ IDŐPONT EGYZETETÉSEN.
tisztelettel: Pándi Balázs
hat az en telefonomat es taskamat egy kedves holgy kezebol tepte ki a baratom mikor azzal elindult a szinpad moge vmi ismeretlen cellal...

hozzateszem, szervezokozeli holgy, azota nem tudom kiheverni hogy ezt HOGYAN!!!! nem kene annyit.........
amugy meg nekem fura volt az eleje (tudom h ez nem az a mufaj mint amiben en nevelkedtem, de a nulla atkeveressel teljesen mar iranyba mozdulunk fele valtasokra mindig ujabban racsodalkoztam) aztan csak jobb es jobb es jobb volt kedves quentin szettje! kulon thx a nerd- brain remixert, egyik kedvenc szamom kerult teritekre
http://www.youtube.com/watch?v=W_kkBJ55eDI - ezt most talaltam, jopofa