Réges régen, A.C. élt a városi legenda - aminek valószínűleg van alapja - hogy némi jattért beengedtek a hátsó ajtón kisebb baráti társaságokat és lehetett éjjelente fürdeni. Gondolom ez keringett Földes Andris fejében, amikor leírta a cikkét.
Trensz tényleg nem volt. A kopaszkigyúrt vagy az egyetemista-özön túlzás. Volt ebből is, abból is, de összességében kultúráltnak tűnt a brigád.
Az akusztika a termek adottságai miatt mit sem változott, viszont most ezzel az újféle hangosítással kihozták a maximumot a visszhangzatból. Sok kis szatelit hangfalat lógattak fel az oszlopok közé, ezzel zónásítva a teret. Egy fokkal kevésbé volt kakofónia, mint rég, de most sem ez volt a fontos, hanem a pancsolás.
A szokásos 3 helyszín (nagymedence, előtér és törökfürdőn) kívül az öltözőkhöz került még egy zenepult, ahol Sanyi és Haze lemezeztek.
A nagyteremben FCB lájv naon jó volt, utána Palotai a Justice és Prodigy aranymetszetében brékbooltegezett, majd átcsapott francia elektrohauzba, végül mindannyiunk meglepetésére grúvos teknóba, majd Marvin csatlakoztával főképp tech szólt.
Éjfélkor bent már tébolyodott ugárlás, felfújhatós gumicsata, meg önfeledt petting tombolt.

A törökfürdőben zeneileg az ambient és a vonzáskörzete volt meghatározó, Amira hastáncára lement transzba mindeki, benne a bóléban...
Én a ettől a párás melegtől és a szesztől olyan fejgörcsöt kaptam hajnalra, hogy alig bírtam hazáig.