implant wrote:
köszi a ps2 segítségeket, remélem vmelyik beválik
szelkin wrote:
azt az utcas mondatodat nem ertem.
nem fontos :] csupán ha hülyén fogalmaznék nem kell ahhoz gondolatolvasó progi hogy az utcán kocsit tologassak
és tényleg szép és jó dolog de nem értem mi a
célja ennek a fejlesztésnek [persze azon kívül h talán emelkednek a játékeladások]
ez nem igaz
megis mire jo szted egy ilyen eszkoz, mi lehet a celja?
nyilvan a jatekeladasokon kivul, mert eladasok reven jut el a felhasznalokhoz, a megemelkedett profit elkerulhetetlen.
de azon kivul is emelkednek a jatekeladasok akkor az azert van mert egy jobb jatekelmenyrol van szo, es nem azert venne meg mindenki mert jujdejo gondolatolvaso cucc, ilyen kell. illetve ha igy is indulna, nyilvan mindenki rajonne, hogy nagyon hasznos. az ember alapvetoen lusta. egy ilyen szenzorokkal ellatott lakasban nem kell folallj a villanykapcsoloert, a hangulatvilagitast egy apro gondolattal tokeletesre allitod, a fotelbol iranyitod a takarito robotodat, ahogy sepreget.... a tv-n a hangerot tokeletsre allitod, a need for speed xedik reszeben pontosan ugy veszed be akkora gazzal a kanyart ahogy az elkepzelted, pontosan ott es olyan tempoban mixeled ra az elozo szamra az ujat ahogy azt megalmodtad elozo este, a zeneszerkeszto progiban pont ugy allitod a filtert hogy pontosan az a hulye kis hang jojjon ki amit akartal......
folytassam?
nem hiszem el, hogy ezt komolyan kerdezted
ha esetleg oda akartal kijukadni, hogy nagyon jol megfelelnek az erre kitalalt instrumentek, eszkozok stb akkor sztem mondasz valamit, es tulajdonkeppen ez a szenzor is csak egz eszkoz az onkifejezesre, lehet, hogy nem er tobbet egy szar joysticknal. de ez sztem csak technologia kerdese. ergo majdnem zero latencyvel es nagyon pontos szenzorokkal megkockaztathato a gondolat sebessegenek elerese. es az mar nem semmi.
erre mondanam, h cél.
szoval.... csak csodalkozok, ugytunik valoban mindig van valaki aki azt mondja, hogy HEHH ez deszar, meg akkor is ha ezegyszer valoban olyan dologrol van szo amit mindneinek kitoro lelkesedesel kene fogadnia.