Snaper_OFF wrote:
Conclusion wrote:
Azért ennyire nem kell csőlátónak lenni.

Eltudom képzelni, hogy az emu kurva jó viszont van még néhány jó hangszer.
A trinton pl kellemes, ha használta tiesto hanem. Viszont elég korlátolt (3 fx csati összesen nem sávonként és 16 sáv...oszd be...mondjuk lehet kombizni meg billentyűre kiosztogatni, de hol a kényelem és az élvezetes editálás? ) és benne való szerkeztgetés is rémálom. Hangokban viszont jó (texturázásra ahogy implant is írta) persze inkább lágyabb muzsikákra.
Egyébként ha lenne vasam akkor is maradnék a szoft seq-knál. Nekem sokat számít, hogy kényelmesen és gyorsan tudjak haladni, de persze ez erősen szubjektív.
jaja énnekem soft host az isten...nem is értem ezért pont az empíszíseket...
Hát kinek, hogy. Éreztem ám a cinizmust.
Nálam annó volt 'sampler'. Vagyis inkább az is workstation volt. _Igaz nem emu ez tény (yamaha rm1x). Az editálása nem igazán feküdt és inkább csak controllernek használtam. (mondjuk ez inkább lehet azért volt, mert a hangja az nem igazán tetszett, de dolgozni sem volt vele egy álom)
De valszeg ez nekem oda vezethető vissza, hogy én soha nem használtam ft2-öt meg impulse trackert. Persze értem, hogy működik és nem jelentene gondot, de nem fekszik. Na most a workstation-ök és samplereknek nagyrésze hasonló editálást tud megvalósítani (triton és yamaha rm1x biztos). Ezért nekem nem fekszik.

Lassan tudok vele haladni és nem tudok olyan részletesen figyelni a soundra, mivel nem látni úgy át mint monitoron.
Persze ez nyílván nem csak a technika, hanem inkább az én gyökségem ezt bevallom, de én nem tudnám kihagyni a szoft seqkat max kiegészíteni.
Azt meg egy pillanatig nem vonom kétségbe, hogy egy emu sampler haza vágja a szoft hangzást azonban szoftokból is lehet igazán jó dolgokat kicsalogatni és inkább én azon dolgozok, hogy kitudjam egészíteni vassal. Nekem ez az úgynevezett hybrid megoldás tetszik.

De én inkább szintikkel egészíteném ki illetve egy mpcvel groovera és órajel diktálásra. (akai=a világ legpontosabb eszközei, timeing king

)
Ez van...kinek a pap......na de tudod te.