Symetrix wrote:
Hey kolléga!

Hát, magam és szerény hallgatoságom részéről a gyorsasággal nincs gond. 178 Bpm. Én is így szeretem. Ha lejebb veszem a BPM-et akkor nagyon meghal a dinamikája a tracknek. Szal sebesség marad.

Az EQ...nos, most is azt gyúrom, de valahogy nem akar velem együtt működni. Bár állítgattam rajta, tettem rá némi mélyet is. A dobokon is igyekeztem csiszolni, valahogy mégsem az igazi szerintem. De hallgas bele és szerintem meglátod mire gondolok:
Symetrix - Borderline (Updated)Javaslat vagy tipp?
Üdv ismét!

Na meghallgattam az update-elt verziót. A bass sokkal jobb lett, sőt, kijött és kihallatszik az a sub már frankón, sz-tem teljesen rendben.
Viszont a dob még mindig nem az igazi. A snare-en nem sok változást hallok, minimálisan hangosabb csak meg az eq miatt nagyon picit más a hangszíne, de alapvetően nem lett dinamikusabb, talán próbálj betenni még az eddigiek mellé plusz snare-t, nem baj ha 3-4 szól együtt egyszerre, ha összeférnek és illenek egymáshoz sokat tud lendíteni rajta. Amúgy az eq az egész dobra van rákötve? vagy külön-külön tudod a hangokat is eq-zni? Mert most hogy megpiszkáltad, a cinek hallhatóan kövérebbek, hangosabbak lettek és így jobb is

Mert ha globálisan van rákötve, nyilván nem tudsz nagyon belenyúlni, mert ha állítasz viszi magával a többi részt is, de ha csak pl külön a snare-re kötöd, akkor már jobban tudsz vele kísérletezgetni, bátrabban tolhatsz neki kakaót, amíg megfelelő nem lesz...
Nagyon jó zene ez Dani, minden apró ráfordítás megéri
Symetrix wrote:
Offtopic: Amúgy mizu kolléga? Mikor jön az újabb havi befutó?

Amúgy köszi, megvagyok, időm mostanában nem nagyon van zenélni

vagy csak minimálisan, de februártól már lesz... sz-tem majd tavasszal linkelek (remélem)