Pinus Nigra wrote:
Nagyon tetszik a koncepció, márcsak azért is mert pont egy ilyen jellegű bandát akarunk csinálni a régi rock/blues bandánkból, dob + elektronikus alapok + gitár + ének + szinti. Ilyen apollo440 féle irányvonal, ez is olyasmi lett, mégha véletlenül is. Nagyon faintosan szól! Grat! A gitárt, hogyan vettétek fel? Én basszusozom és próbálgattam párszor, fl studioban, live6ban meg csak sample céljából audacityben, de valahogy sosem lett az igazi. Line-ra bekötve halk volt, lehet erősíteni, de akkor már nem teljesen ugyanúgy szól. Basszládáról rákötve, akkor meg torzított akárhogy kötöttem be, fl-ben meg liveben meg realtime erősítést próbáltam, de sercegett. Lehet a hangkarimmal van a baj, vagy a kábelek nem a legjobbak, nemtom, mind1 is most, a lényeg, hogy grat a zenéhez.
Köszi szépen! A gitrt usbs-gitárral vettük fel, így relatíve tiszta a jel, onnantól meg úgy torzítod ahogyan nem szégyenled. A zene meg nem véletlen lett ilyen (szerencse vagy balsors) de most elmentünk peeth-tel ebbe az irányba, elég sok rockos 140bpm körüli muzsika hagyja el a kezünket...eredetileg egy másik szám ment volna fel, csak az outro nem volt elég jó...úgyhogy maradt ez.
Mégegyszer kössz a kritikát
és köszi a pozitív kritikát
A gitár linkje, ha érdekel:
http://www.sonicstate.com/news/shownews.cfm?newsid=2721
de vannak átalakítók is, ami az analóg jelet digitalizálja, azt viszont nem próbáltam még.
A gitárhoz adnak, egy elég jó kis szoftvert az amplitubot, bár azóta kijött ki újabb verzió...egy elég faszántos effektprocesszor szerűség, tudom hogy nem elektroncsöves torzítót kapsz...de szegény ember kézzel nőz alapon, nekem megfelelt.