i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:29, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2195 posts ]  Go to page Previous  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 110  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:42, 10-01-2008 
tactile

tr wrote:
jung wrote:
skc wrote:
ugy tudod kivedeni trender hogy vagy nem jarsz ilyen versenyekre,

vagy pont hogy sokat jársz... a nagy számok törvénye.

ebben bizom. penteken ujraproba a mavericken [ elozot sikerult oliverrel behuzni csakhogy hencegjek es ne csak a szart toljam ;]

tudom hogy behuztatok, orultem is neki, mindig drukkolok olivernek amikor ezekre a versenyekre jar, csak annyira bena a vakstruktura ezeken a versenyeken hogy sokkal erosebben jon ki a mazlifaktor mint feltetlenul kene (nem mintha a tournament poker eleve nem lenne makos). az acapulco talan az egyetlen hely, ahol ertelmes verseny van: szombatonkent delutan 10k freezeout, szoktak lenni 80-120-an, na az tenyleg deepstack feloras szintekkel es lassan emelkedik a vak. pl 100/200 utan nem 200/400 jon a masodik szinten mint a royale-ban. :P szoval ott lehet okoskodni, az elso 2-3 oraban rendes flop meg turn meg akar rivernezos poker van nem allin/fold majompoker amitol a falra maszok. szoval van ido kiismerni az embereket es stacket epiteni. na mindegy azert hajra, olivernek is szepen megy a versenypoker itt budapesten szoval azert csak szamit a tudas, csak az en idegeimnek sok egy kicsit ez a sok felhulye. en pl ugy esek ki abban a handben amit irtam akkor nem vagyok ideges, mert mar teljesen immunis vagyok a hulyesegre, csak egyszeruen nincs kedvem indulni versenyen 2 hetig.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:46, 10-01-2008 
soulproof

skc wrote:
nem allin/fold majompoker amitol a falra maszok.

mennyire elvezned vecsest :D

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:41, 10-01-2008 
metalhead

http://pokerstore.cardplayer.com/index.php?cPath=73

card player europe 1 eves elofizu postakoltseggel $19

budira jo lesz ennyier

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:45, 11-01-2008 
souljah

ket _egymast koveto_ hand a pokerstarson.
na ennek mennyi eselye van? :D

Image

Image

a royalnal a beszolasok meg a str8 flushre vonatkoztak.. a rohoges mar a royalnal volt. :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:22, 11-01-2008 
metalhead

a royalos csunya, "professzorok" adta bedbeatekre reagalva >
fapofa, leszarni, nem felhergelni magad rajta.
azt tartsd szem elott, h egyszer-ketszer lehet szerencseje a rossz jatekosnak is, de hosszu tavon ezerszeresen fizeti vissza.
mert ezek nem fejlodnek sehova, nem gondoljak vegig a szitukat, keptelenek hasznalni az agyukat bonyolultabb osszefuggeseket keresve.
o"k csak ott vannak es jatszanak es tortennek a dolguk koroluttuk ugy, h nekik a legkisebb fogalmuk sincs arrol, h epp mi is zajlik. :) nem fejlodnek sehova, vagy csak nagyon lassan talan, de addig is fizetnekfizetnek es fizetnek. meglatnak egy A v K betut az egyik lapon, ne adj isten ket festmenyt egyutt, mar azt hiszik okvek a fonyeremeny. sokat rohogok azert... :D :D :D

ilyenkor csak a hidegver segit... max, de tul kell lepni rajtuk.
nem mondom, neha nalam is elszakad a cerna (plane ha zsinorban kapom ki ezt a sok felkegyelmu zsenit), de 1 kezemen meg tudom szamolni, h az elmult egy evben hanyszor szoltam vissza erelyesebben, szitkozodtam hangosan vagy kommentaltam a jatekos tudasat az asztalnal mindenki elott. tok mind1 mit mondassz, nem fogjak fel.. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:41, 11-01-2008 
metalhead

Quote:
tudom hogy behuztatok, orultem is neki, mindig drukkolok olivernek amikor ezekre a versenyekre jar, csak annyira bena a vakstruktura ezeken a versenyeken hogy sokkal erosebben jon ki a mazlifaktor mint feltetlenul kene (nem mintha a tournament poker eleve nem lenne makos)

a mazlifaktor a royalban csak a vege fele megy fel, mivel sokan jatszanak (60 folott), igy van vegig eleg stacked :) a mult penteki vegen 30K\60K volt a vak, 4millio zseton volt bent es 5en voltunk. nah ott mar felkaruzas.. azzal kompenzaltak, h a szintek 40percesre ugrottak :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:00, 14-01-2008 
ujonc

vicces, ahogy a fishek miatt sirankoztok. inkabb orulni kene nekik...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:07, 14-01-2008 
souljah

Echelon wrote:

nem tudom mit akarsz azzal mondani h sirankozunk. megvitatjuk.
egyebirant nem vagyok milliomos sot, azt se szeretem ha egy prolikocsog megmagyarazza hogy a flushhuzo erosebb mint a toppar.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 14-01-2008 
metalhead

Echelon wrote:

az is vicces, h toled csak ilyen hozzaszolasok erkeznek ebbe a topikba ...
:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 14-01-2008 
tactile

Echelon wrote:

elhiszed hogy egy csupafish cashgame asztalon sok lud disznot gyoz? neked jo dolgod van mert online jatszol ahol egy atlag hulye kb phil ivey egy elo cashgame jatekosokhoz kepest most budapesten. leirom ugy hogy vilagos legyen: az osszes elonyod annyi hogy jobb lapokkal indulsz, preflop emelesre nem nagyon dobnak, olyan lapokkal adjak amit ki nem talalsz a budos eletben (sot van aki orul ha 6BB-be kerul egy Q6), a floptol meg fold equity mint olyan nem letezik, tehat cont betelni / semibluffolni teljesen felesleges ha nem basz telibe a flop, mert altalaban 3-4 ember ellen mesz es legalabb egy eljon veled a showdownig. na itt csinalj penzt! hidd el hogy egyaltalan nem konnyu. en is orulok a fisheknek de ha kizarolag agyhalottak vannak az asztalnal az mar nem jo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:19, 14-01-2008 
souljah

sinner|57' wrote:
Echelon wrote:

az is vicces, h toled csak ilyen hozzaszolasok erkeznek ebbe a topikba ...
:)

fishy o is :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:27, 14-01-2008 
ujonc

skc: jatszottam (es nyertem ÷) eleget live fullringet 200/400 hufon, es mindegyik asztalon pont ilyen idiotak ultek. ha nincs fold equity, nem kell aggresszorkodni. + keress ra neten: thin value bet. ja es ha csak a jobb lapjaid az egyetlen elonyod ellenuk, akkor fundamentalis postflop hibak vannak a jatekodban. alkalmazkodni kell a korulmenyekhez, de ugy latom az egotok megakadalyoz ebben... par ev mulva amikor elmulik a pokerdivat meg azert sirankoztok, hogy mindenki tul tight, hova lettek a fishek. ahogy olvasom a kommentejeidet, mindenkeppen casht kene jatszanod, ha stabil penzert jatszol, tourt mar en is reg abbahagytam (tul nagy ingadozas+stressz, makfaktor lassan kompenzalodik). szorakozasnak mondjuk elmegy, de akkor mar inkabb omahaha.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:05, 15-01-2008 
tactile

Echelon wrote:
skc: jatszottam (es nyertem ÷) eleget live fullringet 200/400 hufon, es mindegyik asztalon pont ilyen idiotak ultek. ha nincs fold equity, nem kell aggresszorkodni. + keress ra neten: thin value bet. ja es ha csak a jobb lapjaid az egyetlen elonyod ellenuk, akkor fundamentalis postflop hibak vannak a jatekodban. alkalmazkodni kell a korulmenyekhez, de ugy latom az egotok megakadalyoz ebben... par ev mulva amikor elmulik a pokerdivat meg azert sirankoztok, hogy mindenki tul tight, hova lettek a fishek. ahogy olvasom a kommentejeidet, mindenkeppen casht kene jatszanod, ha stabil penzert jatszol, tourt mar en is reg abbahagytam (tul nagy ingadozas+stressz, makfaktor lassan kompenzalodik). szorakozasnak mondjuk elmegy, de akkor mar inkabb omahaha.

nekem hidd el hogy semmi baj az egommal, eppen hogy tanacstalan voltam ezeknel az asztaloknal es faradt, meg veletlenul sem arrongans vagy nagykepu. a fixlimitszeru valuebetelgetes biztos mukodik - egyebkent pont ezt jatsszak ezek a rulettjatekos marhak is, rendes bet helyett betesz annyit amennyire emelt preflop, akkor is ha oten adtak - csak igy is eleg hosszu ido kell es jo sok beulo hogy profitot termeljen, egyszeruen annyira unalmas es faraszto igy jatszani hogy egyelore nehezen tudom elviselni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:16, 17-01-2008 
droid

hehe durva jatek a badugi :lol:

http://kepfeltoltes.hu/080117/pokerwin_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:53, 26-01-2008 
partiarc

mik a tapasztalok kulonbozo calculatorokkal?ti hasznaltok?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:13, 01-02-2008 
metalhead

poen
http://www.szerepkft.hu/macskafogo/poker/

kalkulatorokat eloben eleg nehez hasznalni, online keveset jatszom nagyon.
nezegetni/modellezni szoktam rajtuk... pl a tegnapi buko hendemet :D
http://www.cardplayer.com/poker_odds/texas_holdem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:00, 18-03-2008 
original nuttah

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:47, 18-03-2008 
pokemon

S-Pekt wrote:
Image

szép :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:07, 19-03-2008 
son of nitrous

1051 wrote:
S-Pekt wrote:
Image

szép :shock:

aztaqva...:) 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:18, 19-03-2008 
original nuttah

a QQ úgy volt vele, hogy tuti kiviszi, hacsak nincs kint egy póker... esetleg egy str8 flush... öö... netalántán 1 royal...

mind3 kint volt :lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2195 posts ]  Go to page Previous  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 110  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]