i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:23, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 268 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:10, 28-01-2008 
ujonc

Jeeeeeőő :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:07, 31-01-2008 
ujonc

ottlevés 8) :pink:
(csak kár hogy k2 :? )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:16, 31-01-2008 
kicsielányka wrote:
telemetrik....hm nemsemmi.... :shock: imädom BSEt de a tavalyi k2 es party szerintem rom fos volt....halälom amikor nemkepesek egy "ismert" zenet sem lenyomni no mindegy ugyis mostis ott verem majd a mocskos kis testem .... :twisted: de most biztos kikapom a fikät hehe na csok

attól méghogy nem ismered a számokat attól még lehet a party jó, sőt inkább az a jobbik eset,ha nem sláger partyt nyomnak ... :roll:
SZERINTEM....

Post subject:
PostPosted: 11:07, 02-02-2008 
ujonc

reduktor wrote:
kicsielányka wrote:
telemetrik....hm nemsemmi.... :shock: imädom BSEt de a tavalyi k2 es party szerintem rom fos volt....halälom amikor nemkepesek egy "ismert" zenet sem lenyomni no mindegy ugyis mostis ott verem majd a mocskos kis testem .... :twisted: de most biztos kikapom a fikät hehe na csok

attól méghogy nem ismered a számokat attól még lehet a party jó, sőt inkább az a jobbik eset,ha nem sláger partyt nyomnak ... :roll:
SZERINTEM....

Régen az volt a jó ha 1 dj ismeretlen zenét jáccott..... :roll: motmár.... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 02-02-2008 
souljah

dreamtrap wrote:
reduktor wrote:
kicsielányka wrote:

SZERINTEM....

Régen az volt a jó ha 1 dj ismeretlen zenét jáccott..... :roll: motmár.... :lol:

Nektek nem tudom mi bajotok van... nem jó az ha egy dj betesz a szettjébe egy két (még nem halálrajátszott) ismert számot????

Heh na meg az hogy régen mi volt... sztem csak te nem ismerted azokat a számokat...
:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:21, 02-02-2008 
metalhead

Nation2Nation wrote:
dreamtrap wrote:
reduktor wrote:
kicsielányka wrote:

SZERINTEM....

Nektek nem tudom mi bajotok van... nem jó az ha egy dj betesz a szettjébe egy két (még nem halálrajátszott) ismert számot????

Heh na meg az hogy régen mi volt... sztem csak te nem ismerted azokat a számokat...
:twisted:

régebben nem volt minden második embernek nete.
ezazegyik.
a másik, meg nem az ismert számok miatt megyek le.
ha azért akarok menni akkor megyek a kistermes pörgettyübe.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:40, 02-02-2008 
original nuttah

Phace da phunk wrote:
kicsielányka wrote:
ott verem majd a mocskos kis testem

vagy majd mi verjük rá

aztán meg vegyük fel és adjuk ki :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:23, 08-02-2008 
ujonc

Image

A Történelem Megismétli Önmagát :pokemon: :bettike:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:12, 09-02-2008 
circus maximus

ma esti szolfzs műsorban a radió cafén lehet majd jegyeket nyerni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:29, 13-02-2008 
circus maximus

elég nehéz kérdéssel, de lehet jegyet nyerni:

http://antropos.hu/jatek.php?id=89

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:24, 14-02-2008 
droid

egy mégnehezebb kérdéssel pedig itt:
http://www.pulzar.hu/modules.php?name=N ... e&sid=6297

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:43, 14-02-2008 
ujonc

A minap olvasgattam a Telemetrik fényéve című rövidhírt itt IPC-n M szerkesztésében. Valójában rövidhírről lévén szó, egészen korrekt a közlendője, de volt egy gondolat, amivel nem igazán értettem egyet, és ezért gondoltam itt teszem szóvá a véleményem, no meg hátha valaki folytatja a gondolatot. Névlegesen a TC - Clipz - Telemetrik párhuzam gondolatán akadtam meg. (Igaz ez csak zárójeles gondolat volt) M szerint az ex- Corrupt Souls tag hasonlóképpen visszanyúl a régi számítógépes játékok hangjainak használatára, ahogy azt a másik két előadó is megtette, őket pedig pocskondiázták ezért. Jelen esetben ezt igen félrevezetőnek éreztem, tudván, hogy azt a másik két szerzőtől maximálisan eltérő módon, saját egyedi hangzásvilágában használja, ezzel is szinesítve a zenét, valamint az összehasonlítás is eléggé túlzónak tűnt. Nem hiszem ugyanis, hogy A My Ligthyear album zenéit egy lapon lehetne emlegetni bármely DJ Clipz zenével, vagy akár TC -vel, mivel mind technikailag, mind zeneiség szempontjából, és az egyedi és újító ötletek tekintetében is felülmúlja a két wobblistát, akik valljuk be, nem túl gyakran voltak még képesek továbblátni a saját jól bevállt ámde érezhetően alacsonyabb "igényszinteket" kielégítő dob és basszusképleteiken. Marcio Alvarado nagyon tehetséges és jövőbe tekintő zenésznek ígérkezik, aki dallamvilgával, dobképleteivel és merész zenei húzásaival eddig elég egyedülálló színfoltja a drumandbass műfajnak. A többi, pedig csak ízlés dolga.
Aki a kísérletezősebb, de igencsak partiorientált, egyben hatásos és néha komor zenéket kedveli annak szívből ajánlhatom. (Remélem a cikk szerkesztője nem haragszik meg az eltérő véleményemért..) :lol: békesség!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:45, 15-02-2008 
impulsecreator.hu

ne szivd nagyon mellre a dolgot, mindossze jot mosolyogtam azon, hogy egy teljesen mas kornyezetben ugyanazok a megoldasok amikkel clipz es tc evek ota operal, teljesen mas reakciokat valtanak ki (mert azert ha a koritest leveszed, ezek igenis "ugyanazok" a tetris hangok)

felrevezetni, parhuzamot vonni nem allt szandekomban (hogy is vonnek mikor meg koszonoviszonyban sincsenek clipzek a lifted kruval), inkabb provokalni, es felhivni a figyelmet arra, hogy ezek a pruntyogesek, csipogasok, nintendo-hangok kisertetiesen hasonlo formaban elofordultak mar mashol, es pont eme alstilus rajongoi (is) fujogtak ra vilagszerte a leghangosabban :]

az eltero velemeny sosem baj, sot ha mar ilyen jol fogalmazol, szivesen vennem ha a kovetkezo lifted/telemetrik hirt te irnad :) :thumbsup:

:hippy2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:55, 15-02-2008 
metalhead

az a baj amugy hogy nem teljesen van megértve az sem hogy a wobbli mit akar közölni, és
ez a telemetrikféle..
masszív íronia áll szemben a hudekomolyakvagyunk és parasztvakítunk mondanivalóval szemben.
én a my lightyeart a the bane-en kívül nem tudom komolyan venni.
semmitmondó kb.
(lehet h ez nem egy lejjebb nagyon színesen kiveséző elemzés de nem adok neki igazat attól mert ilyen szépen foglamaz :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:23, 15-02-2008 
impulsecreator.hu

Junglist Soljah wrote:
Nem hiszem ugyanis, hogy A My Ligthyear album zenéit egy lapon lehetne emlegetni bármely DJ Clipz zenével, vagy akár TC -vel, mivel mind technikailag, mind zeneiség szempontjából, és az egyedi és újító ötletek tekintetében is felülmúlja a két wobblistát, akik valljuk be, nem túl gyakran voltak még képesek továbblátni a saját jól bevállt ámde érezhetően alacsonyabb "igényszinteket" kielégítő dob és basszusképleteiken.

bocsanatot kerek az off-ert, de azert itt egy pillanatra alljunk meg, es gondolkozzunk el azon, h pontosan
mik is azok az objektiv parameterek, amiknek tukreben teljes bizonyossaggal jelenthetjuk ki azt,
h az egyik hangzasvilag/alstilus (vagy konkret eloado) _technikailag_, _zeneiseg_ es _ujitas_
szempontjabol garantaltan felulmulja a masikat

a "barki hallhatja" nem objektiv erv

on: akinek nem az n2o miatt kotelezo az ottleves, es nem gondolja neheznek a nyeremenyjatekok
kerdeseit, akar irhatna beszamolot a bulirol :arrow: Az Impulsecreator party-reportereket keres!

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:25, 15-02-2008 
NinjaBreakz

és elmúlt 18 éves :D - ezt azért tegyétek hozzá :]

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:32, 15-02-2008 
bladerunnaz

volt mar nehany - egesz jo - cikkironk 18 ev alatt is...

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:36, 15-02-2008 
souljah

_Fuzz_ wrote:
az a baj amugy hogy nem teljesen van megértve az sem hogy a wobbli mit akar közölni, és
ez a telemetrikféle..

Teljes mértékben osztom a véleményed... A vóbli ezt sajátjaként nevelte ki és ragasztodik a vummogásához. Nem hiszem hogy "alacsonyabb igényszint" nek nevezhető attól egy zene mert megtartja a saját hangzásvilágát ami az üzenetének szerves része...
Ennyi erővel minden elektronikus zenei stílus nevezhető "primitívnek" hisz minden stílus magával hordoz némi monotonitást...
Persze én nem értek hozzá...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:54, 15-02-2008 
NinjaBreakz

valdi wrote:
volt mar nehany - egesz jo - cikkironk 18 ev alatt is...

jó pl infi egy talentum :fog:

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:59, 15-02-2008 
ujonc

Örülök annak, hogy véleményeket hallok, látok. :D Én leírtam az enyémet. A technikai részéről annyit, hogy bevallom nem vagyok 100%osan tudatában, hogy a wobblista srácok milyen háttértudással, stúdióismerettel, technikával írják a zenét. Profinak mondhatók, főleg ha a végső mastereket is ők készítik. Minden esetre én úgy vélem észrevenni, hogy sokkal zártabb skálán mozognak az ötleteiket tekintve, és ezáltal a technikát is kevésbé használják. Ami nem azt jelenti, hogy ezzel én egy dnb alstílust bújtatottan próbálnék felemelni, vagy épp kigúnyolni, bár tettem rá utalást és láthatóan van akinek ez nemtetszését nyerte el. Enyhe ellenérzés ugyan van bennem, ezt bevallom, de ez mind ízlés dolga, amit hangsúlyozok most is. Ugyanezt érezheti az is aki esetleg a Telemetrik zenéket túlértékeltnek tartja.
Annyit még hozzátennék, hogy részemről nagy várakozás előzte meg ezt az albumot, de bizonyos értelemben engem is csalódás ért. Már tavaly hallottam ugyanis pár zenét, amik azonban igen eltérő verzióban láttak végül napvilágot. Ezenkívül nem is tetszik mind, de ettől függetlenül a Telemetrikkel kapcsolatos állításaimat igaznak tartom.
Ha pedig úgy gondoljátok, hogy ezek fényében is helytálló kritikát tudnék írni pl a buliról - akkor igyekszem alkotni valamit. Remélem eljutok, és sikerül kibírnom józanul az estet. :lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 268 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]