Bevallom, volt elég sok fenntartásom a bulival kapcsolatban, amiből szerencsére csak kevés igazolódott be.
Alley Cat-et simán fel lehetett volna cserélni Ren-nel (mondjuk ha rajtam múlt volna, a lineup-ból is kivenni, __tudom, ez elfogult dolog, de sose voltam oda Cat kisasszony muzsikáiért

)
Chikaboo qrvanagy hangulatmester(nő). MC-t ennyit ugrálni színpadon ......

, látszott rajta, hogy nagyon bejött neki az itteni közönség, meg a pálinka is ( többek között ).
Flight és Wildchild kb. azt nyújtották, amire számítottam.
Aztán a végén Robyn kisasszony káosza azzal a vizuállal....beszarush volt

Lehet, hogy csak a vizuál dobta meg az élményt (többek közt részletekkel egyik kedvenc trancsír-muvimból, a gh_tp-ből, meg asszem Fulci mester felé is volt benne egy kis tisztelgős rész, ami különösen tetszett....), de nekem úgy tűnt, hogy ő volt az este során az a fellépő, aki hallhatóan túlteljesített magához képest ezzel a szettel...
A véjé naggyon bevállalósat alakított, bár DJ FIGHT-ot nem találtam a lányáppban
Ezt az "apró" kis "L" betű-hiányát viszont jelentősen ellensúlyozta a többi rész...respekt
A helyről meg annyit, hogy szerintem nem volt egy előnyös dolog ez a névváltoztatás. Nem fogják páran a Studio 4-gyel keverni??!
Mindenesetre bigup a szervezőknek, remélem az első x-be való belépés még ütősebb lesz.......thx és HB utólag is....