i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:11, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 268 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:31, 26-02-2008 
droid

hehe nemár....pedig olyan izgalmasak voltak ezek a felperzselt kis kedélyek.... :ooo: ünneprontás.... :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:50, 26-02-2008 
pokemon

egyre izgalmasabb :jerry:

Profile  

Post subject: Re: razzia
PostPosted: 00:51, 26-02-2008 
pokemon

harcsa wrote:
Dehogy épp erőt gyűjtenek a gatya letolásához :twisted:
kakadal

vanmég:

Fostartály

http://youtube.com/watch?v=M2ThI9j6Cvw

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:56, 26-02-2008 
droid

kissé eltavolodtatok az eredeti topiktol :lol:

'08.03.22. N4S 3rd BIRTHDAY BASH

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:07, 26-02-2008 
partiarc

club k2 wrote:
A félreértések elkerülése végett.

A képeket a pulzarnak egy bizonyos Trenka Attila készítette (iwiwen megtalálható). Személyesen ismerem a fiatalembert. Kb. két hete kaptuk el amint éppen a falat firkálta. Hónapok óta kerestük, falfirkás "munkái" a klub egész területén megtalálhatóak voltak.

A kép nem valódi. Az éjszaka dolgozó takarító személyzet semmit nem tud a dologról és a kép a folyosó és a pult közötti legforgalmasabb szobában "készült".
A fiatalember ezzel a képpel hálálta meg nekünk, hogy az előző partyn kiraktuk a klubból a falfirkák miatt.

Köszönjük

Ez a kijelentes a k2 reszerol es a nev moge bujo egyentol abszurd es nevetseges.
Hamar takarozni kell valamivel akkor, nem mas felesleges hazugsagokkal valo befeketitesevel es szemelyisegi jogai valo visszaelessel kene azt tenni.
Egy hivatasos fotos, akinek ez a szakmaja es a megelhetese nem az fog foglakoztatni, hogy a K2 falait firkalja ossze.Ebben biztosak lehettek.Nem kellene osszekeverni a hivatasos fotosokat a party arcokkal!
A kep elkeszitese teljes mertekig meg felel minden riportfotos erkolcsi kovetelmenyinek.Raadasul az alany szemelyisegi jogait is vedve.

Inkabb azzal kellene foglakozni, hogy ez ne forduljon elo megegyszer es az eredeti kepet felhasznalva, kitiltani az egyent a helyszinrol.

Szerintem ezt minden hivatasos fotos neveben irhatom.

A legjobbakat;)

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:23, 26-02-2008 
droid

LOÁL
én meg majdnem behugyoztam a lépcsőházban. :wink:
sztem is, aki ott volt tudja, "simán belefért". :roll: valóban, szomorú hogy ennyire koncentrálódni tud az aljanép...

a buli elég jó volt, mondjuk többet vártam. infusion-t pl. nem kellett volna már warmup-ban ellőni... és még előfordult jópár trackkel, hogy legalább 2x szólt.
audio-vigilante :sokk:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:25, 26-02-2008 
partiarc

inoksz wrote:
club k2 wrote:
A félreértések elkerülése végett.

A képeket a pulzarnak egy bizonyos Trenka Attila készítette (iwiwen megtalálható). Személyesen ismerem a fiatalembert. Kb. két hete kaptuk el amint éppen a falat firkálta. Hónapok óta kerestük, falfirkás "munkái" a klub egész területén megtalálhatóak voltak.

A kép nem valódi. Az éjszaka dolgozó takarító személyzet semmit nem tud a dologról és a kép a folyosó és a pult közötti legforgalmasabb szobában "készült".
A fiatalember ezzel a képpel hálálta meg nekünk, hogy az előző partyn kiraktuk a klubból a falfirkák miatt.

Köszönjük

Ez a kijelentes a k2 reszerol es a nev moge bujo egyentol abszurd es nevetseges.
Hamar takarozni kell valamivel akkor, nem mas felesleges hazugsagokkal valo befeketitesevel es szemelyisegi jogai valo visszaelessel kene azt tenni.
Egy hivatasos fotos, akinek ez a szakmaja es a megelhetese nem az fog foglakoztatni, hogy a K2 falait firkalja ossze.Ebben biztosak lehettek.Nem kellene osszekeverni a hivatasos fotosokat a party arcokkal!
A kep elkeszitese teljes mertekig meg felel minden riportfotos erkolcsi kovetelmenyinek.Raadasul az alany szemelyisegi jogait is vedve.

Inkabb azzal kellene foglakozni, hogy ez ne forduljon elo megegyszer es az eredeti kepet felhasznalva, kitiltani az egyent a helyszinrol.

Szerintem ezt minden hivatasos fotos neveben irhatom.

A legjobbakat;)

Osztom a véleményed.

Ez tényleg elég gyenge volt kedves K2. :shit:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:55, 26-02-2008 
original nuttah

húú ezmár nagyon vad :shock: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:56, 26-02-2008 
metalhead

nem biztos hogy a trenkára gondolt a falfirkákkal kapcsolatban.
sokféleképp lehet értelmezni ezt az irományt.

Last edited by Fuzz on 03:04, 26-02-2008, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:01, 26-02-2008 
droid

WOW :shock:

Profile  

Post subject: ki mithisz el?
PostPosted: 02:03, 26-02-2008 
ujonc

Sziasztok! Azt a bizonyos képet én készitettem. És bizonyitani is tudom, h ott készült a kép, és akkor. Kérem a K2 nevezetű hozászolót hogy amit állit rólam támasza alá és bizonyitsa mert én tudom az én álláspontomat bizonyitani.És a bizonyos 2 hete megtörtént dolgot pontositsa h tisztázhassam az én állitásom , mert bizonyára elég kelemetlen lenne ha kidrülne h valamelyikünk valótlant állit! Mivel hogy énrám a Magyar újságirok országos szövetségének az etikai kódexe vonatkozik / a tagságom miatt./ igy mindenféle etikai vétség szankcionálható mindkét félre vonatkozóan.
Én betartottam mindenfajta személyiségjogi védlmet a képen látható úriemberen , többet is mint amit a fotójog megenged, és eleget tettem a fotóriporteri munkának is. Jelentkezését várom h tisztázhasuk a félreértések elkerülése végett.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:46, 26-02-2008 
ujonc

Egy kis zenei aláfostás...ööö festés...Noreaga&Lil'Wayne feat Musalini&Maze- Play That Shit (We Don't Play That) :shitdance:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:00, 26-02-2008 
droid

Én nagyon vártam ezt a bse-s bulit, de csalódás lett a vége. Bse settjén még elvoltam de utána...Meg legalább 5ször kiverték a kezemből a sört és még az éppen aktuál x-master bocsánatot se kért, az meg hogy egyhelyben állok megtartva a kellő távolságot a mellettem állótól /nem az első sorban/ és ráugrik a bokámra az eléggé negatív, igazából a buli elötti bemelegítésen és az afteron jobban éreztem magamat...A srác meg aki odaszart lehet hogy csak a véleményét nyilvánította ki, csak kicsit túlzásokba esett :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:21, 26-02-2008 
ujonc

Bizsergõsen agyvesztõsen, nemfolytatomtovábbosan jó volt.

Néhány képet feltettem már, folyt köv a napokban.

http://www.flickr.com/photos/fdpsternl/ ... 984406017/

Néhány kép eredeti méretben (3-5MB/darab) itt: http://picasaweb.google.com/kulturmix/C ... apestEUHUN

Stern on Facebook
dnbnoise on Facebook
dnbnoise on USTREAM
dnbnoise.com radio

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:12, 26-02-2008 
droid

SternL wrote:
Néhány képet feltettem már, folyt köv a napokban.

http://www.flickr.com/photos/fdpsternl/ ... 984406017/

Néhány kép eredeti méretben (3-5MB/darab) itt: http://picasaweb.google.com/kulturmix/C ... apestEUHUN

nálad nincs kaki...c-c-c :D

egyébként nem értem miért kell "elkendőzni" ezt a dolgot..szerintem ez elsősorban nem a k2 szégyene hanem az oda járóké.(vagyis azé az egyé)és talán a biztonsági személyzeté akik sose dobják ki a f*skész arcokat.sztem azért járnak k2be a "legalja" emberek (tisz. a kiv.-nek) mert ott tényleg mindent lehet.rókázni is szoktak,többen is,mindenhova.. az nem baj,csak mert fölülről jön? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:18, 26-02-2008 
kisfröccs

kisnyúl wrote:
egyébként nem értem miért kell "elkendőzni" ezt a dolgot..szerintem ez elsősorban nem a k2 szégyene hanem az oda járóké.(vagyis azé az egyé)és talán a biztonsági személyzeté akik sose dobják ki a f*skész arcokat.sztem azért járnak k2be a "legalja" emberek (tisz. a kiv.-nek) mert ott tényleg mindent lehet.rókázni is szoktak,többen is,mindenhova.. az nem baj,csak mert fölülről jön? :D

szerintem meg minosit egy helyet, hogy milyen emberek jarnak oda, es milyen embereket engednek oda jarni, es azoknak mit engednek meg az adott helyen

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject: Re: ki mithisz el?
PostPosted: 11:21, 26-02-2008 
minimalheadz

Trenka wrote:
Sziasztok! Azt a bizonyos képet én készitettem. És bizonyitani is tudom, h ott készült a kép, és akkor. Kérem a K2 nevezetű hozászolót hogy amit állit rólam támasza alá és bizonyitsa mert én tudom az én álláspontomat bizonyitani.És a bizonyos 2 hete megtörtént dolgot pontositsa h tisztázhassam az én állitásom , mert bizonyára elég kelemetlen lenne ha kidrülne h valamelyikünk valótlant állit! Mivel hogy énrám a Magyar újságirok országos szövetségének az etikai kódexe vonatkozik / a tagságom miatt./ igy mindenféle etikai vétség szankcionálható mindkét félre vonatkozóan.
Én betartottam mindenfajta személyiségjogi védlmet a képen látható úriemberen , többet is mint amit a fotójog megenged, és eleget tettem a fotóriporteri munkának is. Jelentkezését várom h tisztázhasuk a félreértések elkerülése végett.

igazi ujsagiro

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:23, 26-02-2008 
a38

ha a partyfotós újságíró, akkor ez igazából tényfeltárás volt? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:24, 26-02-2008 
ujonc

Szerintem nem kellene a fekálián lovagolni. Én is ott voltam reggelig, és szerintem ahhoz a többséghez tartozom ,akik jól érezték magukat. Láttam én már máshol sokkal csúnyábbat is...

Stern on Facebook
dnbnoise on Facebook
dnbnoise on USTREAM
dnbnoise.com radio

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:25, 26-02-2008 
droid

persze.. nem egészen jól fejeztem ki magam:) de,azért szerintem igenis szomorú hogy a "mai fiatalság"így szórakozik,csak mert lehet. egyébként várható volt hogy ez lesz a vége, ha nincs semmi szabályozás. ezt így nem lehet csinálni..nekem már nem tudnál annyit fizetni,hogy lemenjek oda,és ez csakis az oda járók miatt van.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 268 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]