i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:56, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 268 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:03, 23-03-2008 
breakbeat.hu

Annak ellenére, hogy enyhén elfogult vagyok (lol), sztem kurvajó szettet nyomott Dom. Törik is és ügyesen adagolt a pop :D Párszor leesett az állam, ahogy a Pioneereket kezelte... ment a samplerelés ezerrel, az effektekkel kézzel kicsavart kiállások és felpörgetések hada, stb. Volt egy csomó új zenéje, a reptérről befele vagy öt zsírújat mutatott meg, ami szakít. A meleg viszont zavart engem is...

Köszi, hogy ott voltatok, velünk mulattatok! Várjuk az ötleteket, amivel jobbá tehetjük a partijainkat :wink:

HypnoBlog / Facebook / MySpace / Twitter

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:08, 23-03-2008 
partiarc

STANTONWARRIORSINSIDE................:D:D:D:D:D

Perfekt volt!

koszi!:)

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:17, 23-03-2008 
droid

szöcske wrote:
Köszi, hogy ott voltatok, velünk mulattatok! Várjuk az ötleteket, amivel jobbá tehetjük a partijainkat :wink:

peldaul azzal hogy korrekt embermennyiseget engedtek be...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:19, 23-03-2008 
piper

S-Pekt wrote:
ami a számszerűségnál gázabb, hogy a fele divatból jött

Egér + Zest jó kis bemelegítőt nyomott. Volt a vége felé egy szám (ilyen szétcsavart plámpdídzséz-szerű őrület), annak azonnal mongya a címét aki tuggya!!

sztem nick thayer - toasted (passenger)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:57, 23-03-2008 
original nuttah

'G' wrote:
S-Pekt wrote:

Egér + Zest jó kis bemelegítőt nyomott. Volt a vége felé egy szám (ilyen szétcsavart plámpdídzséz-szerű őrület), annak azonnal mongya a címét aki tuggya!!

sztem nick thayer - toasted (passenger)

thx!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:18, 24-03-2008 

Riszpekt, nagyon nagy este volt! :taps:

A tömeg csak néha volt sok, a Breakspoll után már szinte felüdülés 8)
(ahonnan egyébként nagyon hiányoltam Stantonékat!)

Még ilyet, még ilyet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:11, 24-03-2008 
metalhead

S-Pekt wrote:

ha sokan vannak az a baj, ha kevesen vannak, az a baj

nyenyenye

dom kurvajo volt, iszonyatosan sok jo uj zeneje van es nagyon jo dj, szerintem ez az ami szamit. elismerem, hogy a tomeg kicsit nagy volt, de szerintem elofordult hasonlo mas bulikon is jonehanyszor. az ajtonal mindenkivel kozoltuk, hogy tele van a ruhatar, akinek ez nem tetszett, nem jott be.

es megarespect domnak a 3 oras kommerszfostalicskaelectrohouse mentes breakszettert

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:58, 24-03-2008 
'ombree

Psure wrote:
dom kurvajo volt, iszonyatosan sok jo uj zeneje van es nagyon jo dj, szerintem ez az ami szamit.

es megarespect domnak a 3 oras kommerszfostalicskaelectrohouse mentes breakszettert

ne is húzzatok tovább, szívem szakad meg...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:24, 24-03-2008 
original nuttah

Psure wrote:
S-Pekt wrote:

ha sokan vannak az a baj, ha kevesen vannak, az a baj

nyenyenye

az nem baj ha sokan vannak, amíg van hely. de ha végig a hátadba könyökölnek, az csökkent valamicskét az élményen. de mondom én jól elvoltam így is, csupán arra utaltam, hogy akkor is lettünk volna elegen, ha csak a stanton-rajongók jöttek volna el :wink:

psure wrote:
dom kurvajo volt, iszonyatosan sok jo uj zeneje van

hát így az első órában nem is tudom hogy rakott-e nem sajátot :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:29, 24-03-2008 
ujonc

Köszönet a nagyszerű buliért, sajna 3kor eljöttem, pedig meghallgattam volna a ráadás egy órát is...

Psure wrote:

Hát azért én fel véltem fedezni néhány nem-break* (+ ráadásul nem kommersz) muzsikát is a szettjében...
De inkább nem kötözködöm, nehogy "le-kommerszfostalicskahauz-rajongózzon" valaki...

Persze, a 'megarespect' megvan, de azt, hogy színtiszta breakszettett játszott, enyhe túlzás lenne állítani... szerintem :roll:

* Jude Sebastian - Rubber Man (Myles Dyson remix) [Erase] pl. amire konkrétan emlékszem (szaggatott is)

1105 TMX+Kovary@U26
1106 Concrete!@Pálmaház
1112 LavaLava@U26
1204 Concrete!@Pálmaház

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 24-03-2008 

Még hogy színtiszta break szett..

Az a Still Here dnb keverés annyira odarakott, hogy csak na! Meglepő volt és kurvajo :pogo:

Ne legyen színtiszta break 3 órán keresztül, én azt mondom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:41, 24-03-2008 
ujonc

mindegy 'zmeg csak pogozz ra

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:50, 24-03-2008 
original nuttah

dj*ster wrote:
Persze, a 'megarespect' megvan, de azt, hogy színtiszta breakszettett játszott, enyhe túlzás lenne állítani... szerintem :roll:

* Jude Sebastian - Rubber Man (Myles Dyson remix) [Erase] pl. amire konkrétan emlékszem (szaggatott is)

Stanton Warriors - Shake It Up (Hook N Sling remix) [Skint] - ez is electrohouse sztem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:51, 24-03-2008 
metalhead

egy szoval nem mondtam h nem rakott negynegyedet, de nem fogok stilusvitaba kezdeni. csupan arra utaltam, hogy o nem allt be a sorba, mint sok mas break dj..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:09, 24-03-2008 
pokemon

Psure wrote:
egy szoval nem mondtam h nem rakott negynegyedet, de nem fogok stilusvitaba kezdeni. csupan arra utaltam, hogy o nem allt be a sorba, mint sok mas break dj..

Mind1 akkor meg qrva sokan voltak :lol: nyenyenye

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:24, 24-03-2008 
ujonc

Szóval elsőként leszögezném hogy én nem igazán szeretem sem az elektro house-t, sem a break-et! Teljes mértékben a honi vendég dj-k alapfelszerelése voltam!
A tömeg nem igazán lepett meg, pl.: Q-bert játszott ugyan itt...max 50 emberrel lehetett kevesebb nem többel... Az embereimet nem minősíteném az a ti feladatotok, a dom gondolom meg a dominik nevű dj volt :oops: .
Na szóval számomra teljes mértékben kielégítő volt hogy láttam a srácokon (Egér & Zest) hogy végre nem 1 otthoni teljesen az estére rádroidizált progressivre közönségell kell elhitetniük hogy, " héj haver itt van 1 kis tört ez is üt úgy csak ezt még nem ismered " hanem egy nagy százalékban tapasztalt közönségnek játszhattak, szóval szerintem jobb volt mint én azt itthon megszoktam / meg persze a különleges alkalom/! Dom számomra semmi extra kb az volt amire már fel is készítettek hogy számítsak... ennyiben is maradnék ha nem lett volna az az uccsó másfél, 1 óra amikor bevallom engem is igazán kihozott a sodromból! Nemtudok rá mit mondani, beszarás! A mieink azt se tudják honnan vegyék a legujjabb dubplate-eket, erre idejön angliából a csávó és 90-es évekbeli szettel meggyőz hogy érdemes élni! Ezért megérdemel 1 tapsot! Bár még mindig nem szeretem a break-et, kellemes időtöltés volt, a party szcéna szintén kellemes volt..u.h. kössz mindenkinek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:43, 24-03-2008 
ujonc

Psure wrote:
nem allt be a sorba, mint sok mas break dj..

Stantonshoz off (őket úgysem überelheti senki, ha club breaksről van szó :)), ezzel kapcsolatban azonban megjegyezném, hogy szerintem nem feltétlenül sorbanállásról van szó akkor, amikor egy aránylag beskatulyázottnak ismert stílusból kilavírozva valaki más vonal(ak) felé is nyit... lehet, hogy te el sem tudod képzelni magad egy ház-szett kellős közepén ugrálva, mert mondjuk nem fog meg annyira a stílus meg kommersznek tartod meg mittomén, de ettől még azt az X (főként) break-dj illetőt, aki alkalomadtán át-átevez "house berkekbe" (akár egy teljes szett erejéig), nem gondolnám, hogy sorbaállónak kellene nevezni, főleg, ha igényes, "kellőképpen underground" :) és hallgatható (nem sláger és nem kommersz) trekkeket válogat és mixel össze (a zenék összekeverésének szenvedélye által vezérelve).

Píszáut :lighta:

1105 TMX+Kovary@U26
1106 Concrete!@Pálmaház
1112 LavaLava@U26
1204 Concrete!@Pálmaház

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:46, 24-03-2008 
breakbeat.hu

Most kicsit a Stanton-témától független kirohanásom lesz:

Egyrészt nem értem ezt a break-nembreak baromságot. Kit érdekel, ha a végén úgyis csak az számít, hogy mi az érdekes/élvezetes zene? Tény, hogy sokan divatból csapódnak egy-egy táborhoz, de egy picit vonatkoztassunk már el a politikától.

A zenei tartalomra kéne koncentrálni, nem arra, hogy holmi szabályszerűségeknek megfelelően hol vannak a "kötelező" hangok és az adott szám mennyire nem felel meg ezeknek a mondvacsinált kívánalmaknak. Szánalom. Könnyű zászlókat lengetni, mert akkor nem kell otthon takarítani...

Vannak, akik divatból nyomnak egy adott stílust, de esetleg el lehet gondolkodni, hogy vannak olyanok is, akik őszintén tudnak szeretni mást is, és esetleg több mindenből válogatnak... elég sok jó dolog születik ahhoz, hogy valaki megengedhesse magának azt a luxust, hogy holmi dobképletek alapján válogasson zenét.

Csodálkoztok, ha a közönség stílusfanatikus... lehet, hogy előbb az előadóknak sem kéne megosztottnak lenniük.

Másrészt - az előz gondolatot továbbvíve - hol vannak a dallamok, miért nem lehet "nótának" hívni a mostani tánczenék 90%-át? Mert nem azok. Ezek trekkek, amik esetleg jól szólnak, de nincs bennük semmi megjegyezhető hangulat, se semmi. Aztán jön egy Stanton - a maga létező korlátaival persze - de működik, sokaknak tetszik és máris fújolunk, mert már 5 embernél többen szeretik. Lehet, hogy el kéne gondolkodni, hogy van élet a sötét undergroundon túl is, ami még nem gagyi mainstream? És nem csak fekete van, meg fehér?

Uff.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:01, 25-03-2008 
partiarc

Gergonek teljesen igaza van.

el kene gondolkozni azon hogy mit is jelent az a szo hogy DJ.

a dj egy olyan szemely aki szorakoztat, musort ad. egy olyan ember aki a zenek kozt szelektal, aszerint hogy a tanc teren az emberek milyen hangulatban vannak...figyeli az embereket es eggyut mozog veluk.otthon van a mufajokban es ha szukseges valtogatja is oket a buli hangulatanak megfeleloen...

tokeletes pelda erre Palotai.o egy dj.

az a dj nem dj aki ezekre nem kepes....hivhatjuk producernek vagy akarminek...de nem djnek.

akinek ez nem teccik, mert nem eleg underground az menjen a pincebulikba szorakozni... :roll:

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:33, 25-03-2008 
original nuttah

igen, és még annyit tennék hozzá, egy DJ-nek őszintének és bátornak kell lennie ahhoz, hogy bevállalja az általa preferált stíluson kívülről érkező - akár mainstream - hatásokat amelyek őt is érik, mert ezáltal teheti teljessé a produkciót. normális, bedrogozatlan emberek nem hinném, hogy egész este egy dobképletre kívánnak bugizni.

ez különbözteti meg aput és dom-ot és pl - az ilyen kontextusban megkerülhetetlen - fatboy slim-et a _többitől_.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 268 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]