skeam wrote:
Meg mondjuk ha már a ruhatárnál tartunk a corvintetőn miért kell 3 órát sorbaállni a kabátért? Én azt hittem otthagyom a francba és leszarom a kabátom
mert közben szólított a természet ami ugyancsak egy órás átvergődés volt a shanghai sikátor hangulatu komplexumon... nem fikázódni akarok csak elfogult vagyok úgy látszik
a 8. kerületi feelingel kapcs... csoda hogy az arabok nem csencselnek valutával a lépcsőházban. A régi westbalkán pszihedelikus kitelepülése bejött de itt valahogy mindig úgy érzem magam mint ha
a csillagok háborújában lévő Mosisly űrkikőtőben lennék

)))
A bárpult és a kiszolgálás viszont sztem rendben van

:) Ja arabok nyomnák a témát.

Ejró ejró???
Bárpult és kiszolgálás??
Hát szerintem egy rakás... Én odaáltam. Mindig volt valaki aki nyomta a vesémet vagy a lapockámat. Meg mindig megtalált egy ilyen forma nagy kopasz állat ( nem biztonsági) és igy nézett.

:)
Meg az a kiba meleg. Beálltam sorba, ugy bírom a hőt de ez. Mire kijöttem a sörömmel kb pólót cserélhettem volna. Meg csajszi úgy nézett. Mondom neki "adjál egy sört de nagyon gyorsba mert mingyárt elájulok" ... persze közben a vesémet már két könyök nyomja hát mondom mi a ... van itt.
Elmennék Freestylersre mert Szegedi SZIN-en valami fergetes party volt, de nagyon sok a negatív a hellyel kapcsolatban.
Lehet hogy már 6kor ottkéne támasztani a pultot? Gyorsan kikérni az embernek valót aztán ott oldalt hangfalak mellet leülni?