beat dis ohyeah. judy j hangja ohyeah. hiányzott már nekem a koncertfeeling
fél hexstatic produkcióját megpróbáltam audióvizuális szemmel nézni, hát úgy fergeteges volt. komoly hatás (néhol sokk) volt ez a ma felkapott videódiszkózás világában. zeneileg nekem erősen rewind jellegű, másodosztályos dárenbéz, korcs house, foltokban hiphop és egyéb. sok rafinéra, a house of pain jump around és a criss cross jump közti ívelgetés, na azért az na. mikor aztán a smack my bitch up átfordult pendulum remixbe, akkor elmentem inni. de nem vesztünk nagyon össze, mert rájöttem h a hexstatic-ot magát nem ezért szeretem
szval vártam az igazi hiphopot mint a messiást és végre megérkezett. 2 és fél óra herbaliser, keresztül jazz-en, blues-on, soul-on, funk-on. boh!!! respect nekik, minden percében élvezetes, profi munka volt. az az intergalactic remix meg egyéb finomságok.. ínnye
jó a hely, a villamos bent lolcsi, megvolt a hangulata. azt hittem kevesebben leszünk, közönség összetétele gyanús volt, itt-ott napszemüveges kopasz diskocsávókák, elvétve 50 év felettiek, részegedjünklebulivancsoportok, de herbaliser alatt kialakult egy jó csapat. hang olyan volt mint egy nagy massza, bár olykor meg jobban szólt, én se értettem igazán
köszi a bulit, most én is irány kocsiszínbe..
ja, évbulija