sobri wrote:
szakik!
szeretnék xc gumikat venni, de baromi nagy a választék és nem igazán vágom,h melyik lenne nekem a megfelelõ. az egyik szempont,h sárban, vízes talajon nem igazán szoktam menni, a másik pedig,h árban azért ne a teteje legyen.
vmint vennék egy egyenes kormányt a mostani hajlított helyett, esetleg, ha ezt is tudna vki ajánlani az jó lenne.
köszi elõre is!
bár nem vagyok szaki, de szeretek erdõben bringázni. szóval, nemtom, h megoldódott-e a külsõ választás, de ha nem, akkor saját tapasztalatként a következõvel szolgálhatok: tavaly continental explorer protection gumim volt. idén wtb exiwolf race 2,1. a conti elég jó volt, de meglehetõsen nagy volt a gördülési ellenálása, igaz viszont cserébe sáros talajon is nagyon jól kapaszkodott. az exiwolf két hete van meg, eddig sáros talajon még nem próbáltam, de a 7végén nagyon jól vizsgázott a 3as6árh1i tv toronyba mind felfele a sziklás, köves talajon, mind pedig lefelé hasonló körülmények közepette - ezt simán ajánlanám. kb 4-5 ezer forint/db. De ennyit érdemes a gumira s belsõre invesztálni, mert jobban s tovább bírják.
A mindenható kormány esetén pedig döntsön a pénztárcád. Különbség jellemzõen súlyban van, meg persze árban..
btw. május 1. - budamaraton.
http://www.sportaktiv.hu/
ez érdekel bkit is? indíthatnánk egy közös expedíciót..