Összeségében igen jó este volt.
A tavalyi számomra abban volt talán jobb hogy több ember, nagyobb hangulat. Ez most olyan kis "szűkös" volt.
SPL -> Meglepő volt az elegáns megjelenése. Öltöny, börcipő...
A zenéje is ehhez hasonlóan számomra elegáns volt. Szépen felépitett, nagyon jó trackekkel.
LIMEWAX -> Nah öt én nem nagyon "hallotam". Valahogy, egy-két szám kívételével, nem fogta meg semmi a fülemet tőle.
PANACEA - > Party Alarm, nah meg aza Warehouse remix... A tavalyi és az idei játéka közt nehezen tudok dönteni. Picit a tavalyi felé dől a mérleg, mivel annak jobban megvolt az atmoszférája a nagyobb közönséggel.
De Most is nagyon tetszett zeneileg. Panacea kezdet el végre a pult mögött (mint tőle megszokható) "mozgolodni" végre.
És énszerintem élvezte tényleg amit csinált, mivel jó is volt!
Setjének végeztével még pozitivum (emberileg) hogy ő volt az egyetlen aki utána még kitartóan autogrammokat osztogatot a közönségnek.
FEXOMAT -> Nos hát ő is egy állat!

Én még elötte nem hallotam őt. Azt sem tudtam hogy nem raszta haj van már, így meglepődtem eléggé a nemtul vastag, S-es testen M-es pólós, tányérhajú srácon.
Ő laptopról nyomta füles nélkül amihát.....számomra juj.
Ilyen gyors zenét hibátlanul közvetlen hallásután keverni. Nem semmi. És amilyen szeletelés volt, le a kalappal a srác elött.
Migu játékábol kevesett hallotam már... A kezdés nekem kicsit lassúcska volt, de utána beindult. ;] Kellően folytatva volt az est. Úgy jöttem el hogy: jaj még elhallgatnám egy jóideig.
Videók majd lesznek ha eljutok odáig hogy feltegyem őket...