egyszeruen nem birom ki, kedvenc myvipes kommentarjaim:
Ez a therapy egy nagy szar volt!!! Ti se tudjátok mi az a drumandbass! Panacea az ujj pendulum! mindenki becsicskul a szar zenéjére! szánalmasak vagytok!! Ez magyarország szarország szarbulik szaremberekkel!
+++
egy R'n'B party n se kevernek heppihárdkór t...
kár hogy így keverednek már a stílusok...
sztem cseréltem vóna ANDY C re ezt a TS t ha előre tudom milesz XDXD
+++
nekem oriasi csalodas volt a party.kezdjuk ott h a magyarokon kivul mindenki cdrol kevert meg laptoprol ami ien kaliberu arcoktol eleg hakni szagu.spl limewax meg panacea is azt az erzest keltette bennem h gyorsan zavarjak le ezta szart aztan usgyi...pofatlan szar zeneket toltak csak nagyon rovid ideig nyomtak igazan elvezheto zenet.es itt mar nem dnb vs. panaceadiscorol van szo hanem h semmi koncepcio nemvolt a szettjeikben...tavalyi therapy fenyevekkel jobb volt es tnap is danny darko mentette meg sztem a partyt...
+++
De amúgy ha belegondolnának páran, akkor rá lehetne jönni h kb ez amit itt nálunk levágnak a dj.k 1 partyn az semmi ahhoz képest h más országokban csinálnak 1 therapyn

jobban beleadnak és "igényesebbek" 1000x tobb dnb.től eltérő zenét raknak fel, sokkal durvább hangtechnikával! Én részben 1 ilyen este után utáltam meg spl.t.. xD na mind1.. xD
+++
egyebkent pont ezert mondtam cooht, m o is hasonlo stilust kepvisel mint panacea csak o azt kepes elvezhetoen talalni. amugy fexomatnak voltak jo pillanatai is, de foldet ra mihamarabb XDDD