akkor én is reflektálok:
először is klassz, hogy egyre több a kép, mitöbb, jó kép!
a téma így utólag átgondolva nem volt könnyű, pedig elsőre annak tűnt.
- nálam (is) egyértelmű győztes
fatilla, bár a kép inkább a szerencse műve. jó helyen voltál, jó időben, nagyszerű helyzetfelismeréssel és nagyszerű dokumentálással. grat érte (penge sajtófotó/szociofotó lett)
- tetszik
jucus képe is, az ötlet remek, a kivitelezés sajna már annyira nem. legközelebb a cipőorra/sarokra figyelj, kb. 30 cm-vel hátrább mész és benne van minden. talán a háttérrel is lehetett volna "játszani". de hát a komponálás egyszerűen (sok gyakorlással) megtanulható. neked is nagyfel!
-
phreek: piszok szép kép. kis dof, jó fények, kiegyensúlyozott kép. talán a témához nehzen köthető elsőre, ez von le az értékéből
-
spinant: jó meglátás, a kivitelezés is jó, itt nekem a figurákkal van bajom. én vártam volna egy "zsáneresebb" pillanatra, talán ha pár tizeddel hamarabb, vagy később nyomod a gombot, akkor nem lenne a srác ily' esetlen
-
megacrash: majdnem Te nyertél nálam, de csak egy hajszállal maradtál le! humoros, ötletes kép. jó példa, hogy sokszor nem is kell menni sehova, a téma ott fekszik előttünk, akár az asztalon.. grat
- a maradék pár képet külön nem említem, így is sok leszek már. ezek azok a ötletek/kivitelezések, amik triviálisak voltak, egyből hasonlóra gondol mindenki. azért nektek is elismerés, dolgoztatok az ügyön, jó képek lettek!
és egy rövig a sajáthoz: szeged tábla - hamburger kajálás. első tervem ez volt, nem jött össze, meg hát le kellett volna utazni 90 km-t, nem vállaltam be. aztán gondoltam, h megoldom ps-ben, de elvetettem (meg hát a másnaposságom kiütéssel nyert). a benevezett képem sajna nem lett olyan, amit szerettem volna, de a szögedi fricskát nem hagyhattam ki