dj*ster wrote:
Deadbeat elképesztő volt, mint ahogy az is, ahogyan a szervezők 80 perc után képesek voltak lezavarni Scottot, aki (láthatóan) szívesen maradt volna még...
(kb. 01:15-től 02:35ig játszott)
Nem szúrkálódni akarok, mert a körülményeket nem ismerem, nem hallottam, ki mit mondott a másik fülébe a pultban, de én bármilyen élő bulifelvételt hallottam Deadbeatről, kivétel nélkül mindegyik több volt, mint két óra.
Én a 80p játékidőt NAGYON kevésnek éreztem, sőt pofátlanságnak is tartom, hogy csak ennyit kapott. Kétségtelen tény, hogy a 80 perc is tökéletes zenei élmény volt, de szerintem hallgattuk volna még jópáran tovább... és ahogyan lecsapta a szó szerint félbevágott szettje után a laptopját és ":thumbsup:" a közönségnek - na az sok mindent elárult a benyomásáról. El is jöttünk utána.
Overall: a legzsírabb dolog, hogy itt járt, és a legsiralmasabb, hogy csak ennyi ideig. Mindenesetre örülök, hogy élőben láthattam.
milyen korulmenyek?
nemtudom mit lattal, vagy mit veltel latni, de deadbeat onszantabol ment oda crimsonhoz, hogy az utolso tune jon, johetnek a colosok.
live-ok tekinteteben a masfel ora szokas (amely megvolt), neha meg az is csak joindulattal.
a fellepoinket lezavarni a pultbol nem a mi stilusunk.
egyebirant orulok hogy tetszett, meg ha kisebbfajta idozavarba kerultel is - scott szerint hangulatilag eddig ez volt szamara az ev bulija.