i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 16:38, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 451 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:51, 16-05-2008 
souljah

tomanek wrote:
nem találtam a neten, úgyhogy összedobtam egy minimált a melók mellett/helyett:
Image
:D

haha :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:53, 16-05-2008 
souljah

hogi wrote:
null wrote:
(az 5. meccsen 15 seccel a vége előtt akkorát blokkolt Turkoglun, h még a szomszédok is hallották hajnali háromkor)

a legdurvább blokkolás még mindig a pár évvel ezelőtti reggie milleren volt a rájátszás főcsoportdöntőben. szegény reggie elrepült.

http://www.youtube.com/watch?v=Spi-4_6Ugdg

best ever

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:06, 16-05-2008 
original nuttah

tomanek wrote:
null wrote:
(az 5. meccsen 15 seccel a vége előtt akkorát blokkolt Turkoglun, h még a szomszédok is hallották hajnali háromkor)
:D (btw Törökországban élő ismerősök szerint Türkolunak ejtendő a neve (csak h ne csak engem "idegesítsen", h mindenki rosszul ejti :) ))

ez így igaz lehet. van a törököknek az a gyenge g-jük, amit igazából nem g-nek ejtenek, hanem vmi l-szerű hangnak, amit mi nem tudunk kiejteni. egy török hölgyismerősöm világosított fel erről.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:19, 16-05-2008 
son of nitrous

null wrote:
hogi wrote:
null wrote:

a legdurvább blokkolás még mindig a pár évvel ezelőtti reggie milleren volt a rájátszás főcsoportdöntőben. szegény reggie elrepült.

http://www.youtube.com/watch?v=Spi-4_6Ugdg

best ever

azért ez nagyon erős jelző lenne...!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 16-05-2008 
wobblehun

azé ez sem rossz.. james vs. rondo

http://www.youtube.com/watch?v=gr0pakTk4qQ

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:02, 16-05-2008 
droid

frmn wrote:
nekem ez tetszett. keszegnek szeretettel:

http://youtube.com/watch?v=2h-dOH2GJjs

de ez azert sztd is fault volt, nem? isten orizz h a lakerst vedjem, vedik oket eleget (5. meccs highlightban gasol fantom and1-ja)... es walton benazasa is eleg kinos volt, meg telleg szep munka ahogy price odaert, DE ezzel egyutt azert a felkarjaval jol odabasz a fejere, mielott a labdat elerne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:07, 16-05-2008 
wobblehun

axs52 wrote:
frmn wrote:

de ez azert sztd is fault volt, nem? isten orizz h a lakerst vedjem, vedik oket eleget (5. meccs highlightban gasol fantom and1-ja)... es walton benazasa is eleg kinos volt, meg telleg szep munka ahogy price odaert, DE ezzel egyutt azert a felkarjaval jol odabasz a fejere, mielott a labdat elerne.

a videó végén a közeli lassítást nézve sztem nem basz a fejére.. akkor már inkább a bal kezével lök rajta egyet.. mekkorát balekolt azé walton :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:14, 16-05-2008 
souljah

axs52 wrote:
frmn wrote:

ne viccelj mar, ez tiszta blokk... valahogy oda kell nyulni a labdahoz, es nem kezfejjel ert hozza, vagy ilyesmi. ez nagyon tiszta volt, meg az olyanokat sem fujjak le, hogy megvolt a blokk es utana a kez megy tovabb es tarol, szoval ezt vegkepp nem kellett volna....

de itt egy tiszta, ezt imadtam anno:

http://youtube.com/watch?v=nXKtONQQVik&feature=related

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 16-05-2008 
pokemon

szegény yaot még nate robinson is betakarta egyszer:

http://youtube.com/watch?v=svsHlH-IvbY

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:58, 16-05-2008 
souljah

nus wrote:
szegény yaot még nate robinson is betakarta egyszer:

http://youtube.com/watch?v=svsHlH-IvbY

ja, es a Yao meg egybol a szemehez kapott LOL

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:59, 16-05-2008 
son of nitrous

3t a hun wrote:
azé ez sem rossz.. james vs. rondo

http://www.youtube.com/watch?v=gr0pakTk4qQ

így is van...! egyik legtetszetősebb blokk a palánkrafelkent!!!:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:23, 16-05-2008 
droid

frmn wrote:
ne viccelj mar, ez tiszta blokk... valahogy oda kell nyulni a labdahoz, es nem kezfejjel ert hozza, vagy ilyesmi. ez nagyon tiszta volt, meg az olyanokat sem fujjak le, hogy megvolt a blokk es utana a kez megy tovabb es tarol, szoval ezt vegkepp nem kellett volna....

na ez az, h itt elotte "tarolt". annak meg h nem kezfejjel, miert lenne jelentosege? valahogy oda kell ernie a labdahoz, de elotte sztm nem erhet hozza, foleg nem a fejehez. amugy en ezt eloben nem vettem eszre, csak jopar helyen megemlitettek, es a lassitason en is igy latom. mas kerdes h mit szoktak befujni meg mit nem, arra mar nem lehet alapozni...
frmn wrote:

akkor megse volt tiszta? :D
amugy nem akarok ezen vitatkozni, mert a walton gyerek megerdemelte. sokszor baromi intelligens jatekosnak tunik, de ez mar nem az elso lefagyasa, iden kint sokan szidtak a lakers taborabol.

mas: espnen van egy jim rome interju sternnel, amiben DS a kameraba mondja h nincs start treatment :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:26, 16-05-2008 
souljah

axs52 wrote:
frmn wrote:

na ez az, h itt elotte "tarolt". annak meg h nem kezfejjel, miert lenne jelentosege? valahogy oda kell ernie a labdahoz, de elotte sztm nem erhet hozza, foleg nem a fejehez. amugy en ezt eloben nem vettem eszre, csak jopar helyen megemlitettek, es a lassitason en is igy latom. mas kerdes h mit szoktak befujni meg mit nem, arra mar nem lehet alapozni...
frmn wrote:

akkor megse volt tiszta? :D
amugy nem akarok ezen vitatkozni, mert a walton gyerek megerdemelte. sokszor baromi intelligens jatekosnak tunik, de ez mar nem az elso lefagyasa, iden kint sokan szidtak a lakers taborabol.

mas: espnen van egy jim rome interju sternnel, amiben DS a kameraba mondja h nincs start treatment :)

start nincs, star van :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:31, 16-05-2008 
droid

azert talan ertetted...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:51, 16-05-2008 
souljah

axs52 wrote:
azert talan ertetted...

jo, hat mit varsz David Sterntol?

Lakers-Boston, book it.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:26, 17-05-2008 
partiarc

Nagyon komoly lett a vegere ez a lakers - jazz meccs. Sajnalom, hogy a utah kiesett, vagy legalabb azt, hogy nem lett hetedik meccs. Legalabb a Hornets menjen tovabb ma (de szerintem nem fog).
A boston meg otthon sztem szinten tovabbjut, de ha Garnetten kivul a tobbiek igy nyomjak, akkor a detroit hamar atmegy rajtuk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 17-05-2008 
original nuttah

gyurmapok wrote:
Nagyon komoly lett a vegere ez a lakers - jazz meccs. Sajnalom, hogy a utah kiesett, vagy legalabb azt, hogy nem lett hetedik meccs. Legalabb a Hornets menjen tovabb ma (de szerintem nem fog).
A boston meg otthon sztem szinten tovabbjut, de ha Garnetten kivul a tobbiek igy nyomjak, akkor a detroit hamar atmegy rajtuk.

lol
ha egyáltalán eljut a boston a kelet döntőig.
waltont sajnálom több lenne benne mint amit mutat. ilyen szempontból keith van horn-ra emlékeztet. hiába no beszarnak ezek a fehér gyerekek ebben a fekete sportban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:34, 18-05-2008 
souljah

Emlekeztek meg a Donaghy nevu birora, aki fogadasi botranyba keveredett? Nos, tegnap megjelent egy cikk, hogy 2003 es 2007 kozott osszesen tobb mint 100 merkozesre fogadott nagy osszegben.
Borzalmas belegondolni, hogy mennyi mindent befolyasolhatott harom ev soran! Es bar Stern biztosan bejelenti majd, hogy ez egyedulallo eset volt, szerintem naivitas lenne azt gondolni, hogy ez igy is van.

A cikk:

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=3400551

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:27, 19-05-2008 
souljah

BOS-DET 4:3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:40, 19-05-2008 
souljah

BOS:DET 2-4

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 451 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]