nah akkor kezdeném is!
zen: nagyon szépek a fények, és külön kuriózum, hogy mindezt természetes fény mellett sikerült összehozni, főleg egy buli végén

, ettől függetlenül nekem valahogy steril egy kicsit...
galvatron: nem tudom hogy beállított e a kép vagy elkaptad, mindenesetre pont ezen kérdés felvetése miatt tetszetős számomra. Úgy hallottam, nem kenyered az utómunka, ezért a pontosan lőtt kép ereje nagyon bejön.
megacrash: egy remek fotó a tőled megszokott köntösben...nah ezaz ami a szívemet kicsit fájdítja, mert bár tudom, ez a te kiforrott stílusod, de szívesen látnék tőled valami lágyabb megoldást. A szemmel kapcsolatban zennek igaza lehet, talán ha a gépbe nézett volna a forma, több érzelem kerül a képre, de így is tetszetős.
Floraart: Egész kellemes megoldás, bár nem kifejezetten portré kategória (jó az enyém se

) tetszetős mozdulat, mely afféle tükre a szabadság szoborénak.
inoksz: Az egyetlen műteremben készült kép a versenyben lévők közt, mégis, sikerült lelket vinned a képbe, noha köztudott, hogy nem egyszerű ezt összehozni ilyen körülmények közepette. Lehet , hogy a csajnak ez a begyakorolt nézése, mindenesetre hihetetlen ereje van ennek a tekintetnek, úgyhogy a voksom rád ment
fatilla: nagyon tetszik a képed, bár azzal, hogy megmutattad a többi fotót, elbizonytalanodtam, mivel nem tudtam eldönteni, melyik lehet Zsuzsa igazi arca. Míg ezen egy kissé fájdalmas, meggyötört kétségekkel teli (a többi kép tekintetében kissé mesterkélt) arcot láthatunk, addig a többin egy életvidám, sorsába belenyugvó embert ismerhetünk meg... bevallom a másik 3 képből a színes az, amit (sztem) nevezned kellett volna, mivel ott Őt látjuk, emellett a bal szeme kölüli ráncok remekül néznek ki, és a háttered, vagyis az atmoszféra is meglett volna...
spinant: Nem tudom hogy ismerősöd e a forma, de úgy hiszem nem, mivel érzek egy kis riport jelleget a képben. Sikerült elkapnod egy elmélyült tekintetet, szép megoldás.