én még a péntekiről nyilatkoznék röviden:
freq nasty teljesen rendben volt, tömeghez hozzászoktunk már, jó buli volt összességében, köszönet érte.
a pultoslányok viszont tényleg elég kezdők lehettek, 4-et "próbáltunk be" :
1. kicsit hosszú várakozás, otthagyta a sört a sörcsap alatt, miközben elment kitölteni a rövideket, természetesen folyt rá a hab rendesen, és még a másik pultoscsaj is közben felette ügyeskedett egy másik korsóval... és végül matekbaki 10esből 2 ezret adott vissza (pedig ez még a nagy tömeg előtt volt)
2. szimplán baromi lassú volt, az egyik páleszt ki is öntötte, oké bárkivel megesik, tudom.
3. a leglassabb, minimum negyed óra várakozás (5 szám ment le közben) képtelen volt kimozdulni a sörcsap elől, csak azt volt hajlandó kiszolgálni aki pontosan az orra előtt volt mintha jobbra balra nem is lett volna senki. tudom hogy ilyen embertömegnél ez nehéz, de azért egy gyakorlottabb pultos legalább felnéz és legalább az épp aktuális vendég oldalán levő egyedeket is kiszolgálja utána.
4. na ezzel semmi gond nem lett volna, extra gyorsan csinált mindent, csupán akkor döbbentem le picit mikor visszakérdezett, hogy mi az az ágyas meggy

és nem azért mert félrehalotta.
persze ezek mind felejthető velejárói egy bulinak