null wrote:
lizard wrote:
o1 wrote:
ivanv wrote:
lizard wrote:
null wrote:
lizard, trouble, bábos! tippeket kérünk
uri geller szerint idén
HOLLANDIA(L) támadófutballja a befutó és vezet a végső győzelemhez. maradok a csapatomnál
a támadófutballt erősen túlzásnak érzem. van basten kapitánysága óta rájöttek arra, amire az olaszok már régen...
A selejtezőkben 12 meccsen 15 gól mindent elárul
bizony a legkevesebb kapott es a legkevesebb lott gollal zartunk o_O
es van basten sztem most is tartani fogja magat a ket csatart nem jatszatok taktikahoz.
nemrég egy B-csapattal verték 3-0-ra ukrajnát, én bízom benne h basten józan döntéseket hoz és focit látunk majd
a szabályzathoz: ne érjen inkább 3 pontot a telitalálat?

a közös meccsnézéshez: úgy tudom a mokkában is lesz kivetítő, de pl. a margitszigeten ma kezdődött a 'IV. szigeti sportvarázs', szval tuti ott is lesz
tiszteletem adgamnak, végre erősíti a női oldalt, mert lee-vee eléggé cserben hagyott : (
3 pont jó lett volna, ha működik a gólkülönbség. sajnos ezt nem tudjuk összehozni, viszont ebben a rendszerben szerintem túl sok a +2 pont egy esetleges telitalálatért.
ne viccelj mar, sokkal nehezebb eltalalni a pontos redmenyt, mit azt, hogy ki nyer (sok eredmennyel nyerhet egy csapat, de pontos vegeredmeny csak egy lesz). szerintem egyaltalan nem sok a +2 pont, raadasul, igy tobb lesz a bevallalos tipp, nem lesz annyi ugyeskedes, meg 'ugyanazt tippelem mint o, ugysem tud behozni'
most meg van ido valtoztatni rajta, szerintem jo lenne megtenni...