|
gergo_kuti
ÜberSH-fórumtag
Elküldve: 2008 Jun 08, 5:13
--------------------------------------------------------------------------------
Röpke beszámoló tőlem.
Kb. 8 órától 11 óráig folyamatosan esett az eső, akkor még részemről képlékeny volt a dolog, aztán fél 12-re letisztult, elindultunk Mokkába, ahol a járólapok egy merő mocsarat alkottak már akkor! Bőven sokan voltak, még az esőhöz viszonyítva is. Isu warm up-ja változó volt, hol jobb hol rosszabb. Fél 2 környékén, mikor Apparat kezdett leszakadt az ég, onnantól kezdve szinte megállás nélkül zuhogott az eső, ami magával vonta, hogy minden utolsó szemét is befurakodott a tető alá, nem számított senki és semmi, tiporták az emberek egymást, attól függetlenül, hogy érdekelte-e az egész, vagy sem, vagy csak esetleg az esőtől menekült be. Apparat-tól sem vágtam hanyatt magam, összességében tetszett, lenyomta a maga szűk 1 óráját, aztán kétszer nagy nehezen visszatapsoltatta magát. Ahogy Defi mondta, nem igazán szedte szét, több remixet is játszott, plussz az Ellen Allien-nel való közös számokból is szóltak jócskán. Mesterházy szerintem lezenélte őt, ezt mondtam az elején, aztán ez az álláspontom kurvára megváltozott úgy fél 4-4 tájékára, amikor már szabály szerűen élvezhetetlenné vált a dolog, számomra ez már nem zene. Hozzáteszem, az ő sikeréhez viszont pontosan hogy jótékony hatással volt az eső, így azért még elég sokan maradtak az ő szettjén is, másképp jó idő esetén fele ennyien nem lettek volna már. Az emberek bunkó, tapló vadparaszt módjára esőtáncot jártak, hol mezítláb, hol félmeztelenül, hulla készen ki-be szaladgálva, lökdösődve, már nem azért, de egy falusi nem viselkedik így, mint ezek. Nem elég, hogy a világukat nem tudják, abszolút nincsennek tudatában önmagukkal, nem figyelnek a másikra. Az emelvény pedig egy külön szám volt, ahol kb. a Bank Dance Hall feeling elevenedett meg egész éjszaka, nagytestű szétgyúrt baszdszájba köcsögök kavargattak egymásra, mint a rossz buzik, a gyomrom felforudlt az összestől. Hazafelé szintén szarrá áztunk, aztán most jutottam oda, hogy kezdem elfelejteni ezt a rengeteg bosszantó, és kurvára fárasztó mellékhatást.
Most akkor mi volt?
|