|
loid: Köszike, hogy felemelted ezt a klasszik topikot, így sok érdekeset olvashattam megint.
Hogy a témához is kicsit hozzászóljak: nekem van egy kis problémám. Az alapállás az, hogy teljesen egyetértek azzal, hogy ha más nem, legalábbis a parti erejéig egy közösség vagyunk, mindenki akinek bejön a zene és kész, és éppen ezért a mosolygásnak meg ilyeneknek is híve vagyok. Viszont keveredtem már olyan félreértésbe, hogy odajött hozzám egy csávó, úgymond így ismerkedni meg ilyenek, én meg persze miért ne alapon beszélgettem vele, közben meg így kiderült, hogy azt hitte, hogy (én is) akarok tőle valamit. (Ami külön poén, mivel a barátommal járok partizni... Ja és a csávó tudta hogy a barátommal vagyok... namindegy ez más tészta.) Aztán amikor egy másik csávó odajött egyszer, és az elején szépen tisztázni akartam, hogy ha "azért" jött oda, akkor felejtse el, amúgy meg semmi gáz, kb hüjének nézett és elhúzott. Mert hogy én miből gondolom, hogy akart valamit. Most akkor mi a jó megoldás? Ugyanis én úgy egyébként alapból így mosolygok a népekre (még a droidokra és a partipicsákra is >:)) és eddig minden simán is megy, csak amikor odajön hozzám valaki... akkor nem tudom már, hogy mit tegyek, el akarom kerülni a félreértéseket... Valakinek valami tippje van?
egy nemigazi dnb arc, mert csak 17 éves kis pólyás... >:)
|