i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:49, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 451 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10:36, 13-06-2008 
souljah

Ja es BEAT LA!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:17, 13-06-2008 
original nuttah

Frmn ellökte??? Lószart...
Ezek az összeesküvés elméletek meg az NBA-ben
Nemtom miért csináltok úgy, mintha ez csak NBA sajátosság lenne
A világ sportja ma már erről szól
SAJNOS

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:34, 13-06-2008 

axs52 wrote:
azert sztm 1 meccset el tud vinni a celtics la-ben
szívemből beszéltél...
(fehéren)... s lőn...
:D

amúgy számomra az a Sacramento Kings volt az utóbbi évek egyik leglátványosabban és legélvezhetőbben játszó csapata, amelyik anno elvérzett a LAL ellen, öröm volt a játékukat és a sok okos passzukat nézni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:58, 13-06-2008 
souljah

kavics wrote:
Frmn ellökte??? Lószart...

egyszeruen meg vagyok rokonyodve :)

ha tudsz angolul, ird be a Jordan es a push-off szavakat a keresobe es amulj... mindenki tudja, mindenki elismeri, sot Dick Bavetta (a biro aki nem fujta be) a kovetkezo meccsen, amikor a Jazznek vezetett, elnezest kert Stocktontol es Malonetol... ennyi.

azt kellene megertened, hogy ezeket a dolgokat (egyiket sem) nem en talalom ki. ha hiszed, ha nem, tajekozodom es igyekszem semmit sem elsore elutasitani, veled ellentetben.

Ime egy volt biro velemenye, de nyugodtan keress ra, sok ilyet fogsz talalni:

"Remember when Jordan hit that winning shot? I'm going to give you exactly what the commentators said: 'What a great move by Michael.' Was that a great move or was that an offensive foul? There was no question it was a push-off. No buts about it. The only buts you can have is, 'Well, it was Michael Jordan.' That was a defining moment.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:26, 13-06-2008 
son of nitrous

A Jordan akkori megmozdulásával kapcsolatban nem éreztem soha támadó hibának... És nem csak azért, mert ő Jordan! Nézz meg akár egy NBA, akár egy magyar meccset és őszintén mond meg nekem, hogy ezt a mozdulatot hol fújták volna be támadónak?!? Főleg egy ilyen tétmeccsen? Sehol!!! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:16, 13-06-2008 
souljah

Burny wrote:
A Jordan akkori megmozdulásával kapcsolatban nem éreztem soha támadó hibának... És nem csak azért, mert ő Jordan! Nézz meg akár egy NBA, akár egy magyar meccset és őszintén mond meg nekem, hogy ezt a mozdulatot hol fújták volna be támadónak?!? Főleg egy ilyen tétmeccsen? Sehol!!! :wink:

teny, hogy nem volt latvanyos, de attol meg tamado volt, es le kellett volna fujni, mert hat konyorgom, ez dontotte el a bajnoksagot! csak ugye mindenki annyira odaig meg vissza volt Jordanert, hogy ez fel sem merult. es hat ismerjuk el, a liga valaha volt legjobb jatekosa volt.

az, hogy hol mit fujnak le... ennel sokkal fiszfaszabb hibakat fujnak be neha, neha meg le lehet tepni a karjat egy jatekosnak, es azt sem... szoval ezt igy nem lehet eldonteni.

te ugy erzed, nem volt fault (szerintem sosem kosaraztal) viszont Jordan, volt birok es sok millio ember szerint igen. dontsd el te, melyik er tobbet :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:19, 13-06-2008 
souljah

http://youtube.com/watch?v=H_i3Vnd0n44

tessek Burny, itt ki faultolt?

(2:00 kornyeken)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:27, 13-06-2008 
son of nitrous

frmn wrote:
te ugy erzed, nem volt fault (szerintem sosem kosaraztal) viszont Jordan, volt birok es sok millio ember szerint igen. dontsd el te, melyik er tobbet :wink:

ezt már vártam, elég sokáig kosaraztam, csak az egyetem alltt hagytam abba, kb 3 éve.... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:29, 13-06-2008 
souljah

Burny wrote:
frmn wrote:

ezt már vártam, elég sokáig kosaraztam, csak az egyetem alltt hagytam abba, kb 3 éve.... :wink:

akkor viszont vegleg nem ertelek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 13-06-2008 
son of nitrous

frmn wrote:

most hirtelen közellenséggé léptem elő, vagy csak bíraként kérdezed? de ha már, akkor tessék: szerintem ebben az esetben (kobe) sokkal látványosabb és egyértelműbb volt a helyzet, mint anno az elöbb beszélt Jordan esetben...

nem azt mondtam, hogy nem hiszem el és nem értek egyet ezzel az egésszel, csak azt, hogy ne mondjátok már, hogy lett volna olyan bíró, aki régen befújta volna azt a foul-t Jordan ellen... sőt továbbmegyek, ha a Utah-ból csinálta volna ugyanezt vki, akkor se fújták volna be (szerintem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:37, 13-06-2008 
son of nitrous

frmn wrote:
Burny wrote:
frmn wrote:

akkor viszont vegleg nem ertelek

rosszul fogalmaztam meg az első hozzászólásomat! ha a szabályokat nézzük, igen, támadóhiba volt..., de... és most az előző postom végét ctrl+c! :) (soha nem fujták volna be, senkinek, nem csak neki nem...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:58, 13-06-2008 
souljah

Burny wrote:
frmn wrote:

most hirtelen közellenséggé léptem elő, vagy csak bíraként kérdezed? de ha már, akkor tessék: szerintem ebben az esetben (kobe) sokkal látványosabb és egyértelműbb volt a helyzet, mint anno az elöbb beszélt Jordan esetben...

nem azt mondtam, hogy nem hiszem el és nem értek egyet ezzel az egésszel, csak azt, hogy ne mondjátok már, hogy lett volna olyan bíró, aki régen befújta volna azt a foul-t Jordan ellen... sőt továbbmegyek, ha a Utah-ból csinálta volna ugyanezt vki, akkor se fújták volna be (szerintem)

igen, de Bibbyre fujtak a faultot :) ezt csak azert linkeltem be, mert sajnos igy mukodik az NBA, es ezert nem fujtak be Jordanre a faultot. nem vagyok benne biztos, hogy egy utolso noname valakire nem fujjak be. az pedig, hogy Bavetta elnezest kert, szamomra (nem csak) mindent elmond.

de hagyjuk, 10 eve volt mar...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 13-06-2008 
original nuttah

Én hájpolom Jordant, mert azt gondolom, ha valaki, Ő megérdemli
Ezt a meccset élőben néztem
Jordan zseniálisan játszott
Ha valakinek, akkor igen is neki kellett eldöntenie azt a nagydöntőt (és ha nem azon akkor a következő meccsen tuti)
És mindezekkel együtt kimerem jelenteni, hogy nem kevés NBA játékvezető egy noname játékosnak sem fújt volna támadót
Hangsúlyozom NBA játékvezető, mint tudjuk ott azért többet engednek, mint Európában
De!
Ide is kiírhatnám, mint minden hozzászólásomhoz, hogy SZVSZ
Én így gondolom
És frmn félre ne érts, még véletlenül se volt támadás feléd, még akkor se, ha tudom, hogy a hájpot nem, viszont a Jazz-t annál inkább szereted, velem ellentétben :wink:
Az összeesküvés elmélet se neked szolt, tudom én, hogy nem te gyártod őket, max előszeretettel képviseled az álláspontokat
Amúgy meg ahány bíró, annyi hozzáállás, meg sorolhatnám még a közhelyeket, hisz attól, hogy valaki nyilvánvalóan rossz ítéletet hoz, még nem biztos, hogy csaló
De sztem a lényeg, hogy így vagy bárhogy máshogy az a Buls és Jordan (meg a többiek) nagyon is megérdemelték a címet, szemben minden idők talán legellenszenvesebb duójával (bocs)
De tényleg rég volt, most már koncentráljunk erre a döntőre (bár bevallom, még engem se köt le)
De csakazért is: Hajrá Lakers!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:13, 13-06-2008 
souljah

o, ez az egesz mar nem erdekel, 10 ev nagy ido, begyogyultak a sebek :)

az egeszet azert hozom fel, mert ugye most egy eleg nagy botrany van kialakuloban az NBA berkein belul, ami mas megvilagitasba helyez korabbi dolgokat is (2002 SAC-LA) es sajnos sajnos ezen keresztul bizonyitast nyer, hogy mindig is letezett a kivetelezes egyes emberekkel es csapatokkal. es ez szomoru, mert igy nem csak a rajongok, de a tulajok is elfordulhatnak a jatektol, hiszen minek fektessen be penzt, ha ugysem juthat el soha a gyozelemig?

es meg egy fontos dolog. nincs ketfele szabalykonyv a sztar es a nem sztar jatekosoknak. mindenkire ugyanazok a szabalyok vonatkoznak. ha nem igy van, akkor a jatek mar reg nem arrol szol, hogy nyerjen a jobbik :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:37, 15-06-2008 
partiarc

4ik meccsen a boston honnan jött vissza,ezek utan nem nyerhet az la!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:18, 16-06-2008 
son of nitrous

frmn wrote:
es meg egy fontos dolog. nincs ketfele szabalykonyv a sztar es a nem sztar jatekosoknak. mindenkire ugyanazok a szabalyok vonatkoznak. ha nem igy van, akkor a jatek mar reg nem arrol szol, hogy nyerjen a jobbik :(

na igen, felnőttünk és ezt is megtapasztaltuk és elszomorodunk tőle..., de bármi is történik még mindig imádjuk ezt a sportot... és nézni fogjuk!!!:)
nincs mit tenni, mindent a pénz vezérel..., ez van, bele kell törödni, de csak úgy, hogy elviseled, nem pedig egyet értesz vele ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:36, 16-06-2008 
son of nitrous

Az 5. meccsen Pierce és Kobe megint qva jók voltak..., de ami a legjobban tetszett, az a Sam Cassel "rutin-tempoja" volt, dobocsel (látszott qvára a +1dobásra megy), megvárta amíg elrepül a védő, alálépett és kicsit felszökkent... és be is ment neki rutinból... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:41, 16-06-2008 
souljah

Burny wrote:
és be is ment neki rutinból... :twisted:

ideje volt, kb. használhatatlan eddig playoffban

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:41, 16-06-2008 
souljah

Burny wrote:
frmn wrote:

na igen, felnőttünk és ezt is megtapasztaltuk és elszomorodunk tőle..., de bármi is történik még mindig imádjuk ezt a sportot... és nézni fogjuk!!!:)
nincs mit tenni, mindent a pénz vezérel..., ez van, bele kell törödni, de csak úgy, hogy elviseled, nem pedig egyet értesz vele ;)

az. közhelyszótár itt is megvan

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:19, 16-06-2008 
son of nitrous

null wrote:
Burny wrote:
frmn wrote:

az. közhelyszótár itt is megvan

namárhogynelenne, de ezt Te ne tudnád...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 451 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]