Ádiifiú wrote:
big playah ceezar wrote:
Missistyc wrote:
nem azzal van a baj, h egy mc pofázik végig. egy mc oké, legyen bármilyen, ha hangulatot tud adni. de ha 3-4 mc ugat, akkor azt nem flesselem. és egy party mixet otthon hallgatva el tudom döntein, h visszaadja-e a bul hangulatát, vagy nem. ez csak egy vélemény volt.
ja,tök szar mikor mondjuk hype játszik a fabricben és GQ meg IC3 DET-tel felváltva szövegel ...
Nem is ezzel van a baj,mert ha csak egyszer-egyszer szövegelnének ennyien,akkor az beleférne,biztos van olyan,akit ez szórakoztat.De nem erről van szó.A legtöbb mixen azt hallom,hogy Eksman,GQ,IC3,Skiba,Foxy,Bassman,Bad Bwoy,stb,stb egyfolytában szövegelnek semmi hangal,unalmasan...Eksman,Skiba jól küldik (KÜLÖN),de az,hogy ennyien egyszerre,minden buli felvételen...És most mindegy,hogy a Herbalban,a Fabricben vagy a The Endben van a buli...Persze ez is csak egy vélemény a sok közül.
nyilván nem arról beszélek mikor káoszban nyomja 5 mc,hanem arról,mikor egymást felváltva,kiegészítve, olykor battle szerűen nyomják együtt...én mondjuk eleve mc párti vagyok szóval nekem márcsak ezért is bejön mikor többen vannak
eyébként meg ha jó mceek vannak akkor nem igen van káosz ,mer egy jó mc tudja mikor kell csöndben maradni...
az viszont egy baromság h felvétel alapján beletudja akárki is élni magát h milyen lehetett a parti.képtelenség.
ugyanis amikor felvételt hallasz akkor lehet h idegesít h mondjuk egy double dropnál üvölt az mc mint az állat,viszont mikor ott vagy a partin akkor te is üvöltesz vele együtt...