Matykó wrote:
marciRacing wrote:
lizard wrote:
„Már azt tragikusnak találom, ha nyaraláskor kikapok pingpongban, hát még ha a románoktól futballban” (Robin van Persie)

pedig van basten szerint inkabb a romanok jussanak tovabb mint az olaszok vagy a franciak..
kivancsi vagyok mi lesz itt este..
ritkan mondok ilyet, mert nem szeretem a romanokat, de most:hajra romania!
sztem meg ne nyerjenek a románok.
döngöljék õket is a földbe a hollandok
a másik meccsen meg szakítsák ki egymás veséjét a füvön!
szívembõl szóltál matykó!
egyébként pedig - az elsõ 2 csoportkör tapasztalataiból kiindulva - nem hiszem h a hollandoknak különösebben foglalkozniuk kéne azzal h mi lesz ha netán újra összefutnának az olaszokkal v a franciákkal így hát RVP fentebb idézett mondatából is kiindulva én is sportszerû küzdelemre számítok.
domenech pedig menjen a pics*ba az összeesküvés elméleteivel, nem mintha az olaszok továbbjutást érdemelnének de azért hozzáállás és hozzállás között is van különbség:
domenech: "A mi meccsünk az olaszok ellen nem számít. Teljesen más holland csapat lép pályára, mint eddig, már el is döntötték, Románia jut velük tovább a csoportból”
vs.
del piero: ”Reméljük, Hollandia nyer, szurkolunk nekik, de túl sokat nem foglalkozhatunk a másik meccsel, mert a miénk jobban fog számítani. A gyõzelem a mi kezünkben van”
donadoni: ”Van Basten rá a garancia, hogy Hollandia korrektül fog szerepelni. Biztos vagyok benne, hogy a nyerni akarásukkal nem lesz gond.”
cesare maldini: ”Garantálom, hogy Van Basten és a hollandok komolyan veszik a meccset. Ismerem õket, tudom, hogyan gondolkoznak. És még valami: Van Bastennek kétéves szerzõdése van az Ajaxszal, úgy tudom, utána Olaszországba akar jönni dolgozni. Lehet, hogy a Milanhoz, ezért kizárt, hogy szándékosan kikapjon a románoktól.”