bolzec wrote:
és jol látom hogy ezzel az élre ugrottam?
duplaöröm
Igen, egy szép (egyedüli) telitalálatos hajrával!
Bocs h csak most küldöm, csak tegnap nem mertem idenézni, hogy este izgulhassak az alkalomra felvett zöld tilos maratonos pólómban (hát nem rágtam tövig a körmömet
).
Szóval ez lett a végeredmény:
1. bolzec: 110 pont
2. frmn: 108 pont
3. keszeg: 104 pont
4. hogi: 98 pont
5. flack.su: 92 pont
6. TylerDurden: 90 pont
7. tomanek: 88 pont
8. gyurmapok: 84 pont
9-10. null, fake_: 82 pont
11. fatilla: 80 pont
12. Burny: 78 pont
13. o1: 76 pont
14. kavics: 74 pont
15. dodo: 72 pont
16. nus: 68 pont
17. axs52: 58 pont
+ Greg (52 pont) egy jó első kör után eltűnt, Ian (16 pont) csak később, a harmadik körben szállt be szintén jó tippekkel, wszgo meg abbahagyta a csúcson
Az említett nyeremény homemade dvd-t (rájátszásos nba360-okból néhány meccsösszefoglaló és 10-es lista 120 perc terjedelemben) szívesen odapasszolom bolzecnek, illetve hogyha nem szeretne élni vele, akkor jelezhetné ide (és akkor az utána következők is, hogy a végén eljuthasson olyanhoz, akinek jól jöhet).
(Az átvétellel kapcsolatosan meg pl a bossabomdia kukac gmail pont comos címemen lehet egyeztetni)
Gratula mindenkinek, köszi a játékot!
Ősszel meg nyomhatnánk majd ide a megbumpolt topikba a keleti és nyugati rájátszásos nyolcas tippeket, hogy 2009 tavaszán lehessen majd nevetni rajta
Ja és reméljük hogy majd augusztus 8-tól az olimpia is lesz olyan jó, mint a legutóbbi EB és VB volt (és nem rongálja le pl az, h helyi idő szerint reggel játsszák majd a a meccseket az amcsi nézők miatt...)