Püsi wrote:
Burny wrote:
Még mindig meg tudnak lepni az emberek...
Balatonra le és visszafelé is ismét kiderült számomra, hogy nulla kultúrával (jelen esetben közlekedés-kult.) rendelkezik a magyar emberek nagyobb része! 3 sáv autópályán, de a szélsőt senki nem használja, hanem a középsőben döcög...
Idióták tolnak mindenkit annak ellenére, hogy látják, hogy a pályán is dugó van és nem azért nem mennek ki előle, mert csak lassítani akarják...
És persze amikor dugó van, akkor meg a külső sávból előzgetnek...
Gratulálni lehet csak... És akkor mindenki mondja, hogy jajj. igen mennyi ember hal meg mindig az utakon... pffff

mikor jöttél fel? mi kb 11 nagyságában száguldoztunk az említett szakaszon és szinte senki nem volt az úton

7 körül értünk vissza fel Pestre, 4 körül indultunk, csak még meg kellett állni egy helyen fél órára...
Gondoltam, ha 4-kor indulunk akkor csak jobb, mintha este, mert "addig mindenki strandol meg pakol..."
Ezek szerint ezt a tanácsot nem kellett volna megfogadni...
Ti honnan jöttetek fel? Nekünk mondjuk az is szopó volt, hogy Ábrahámhegyről végig az északi parton végig kellett küzdeni magunkat...
"legjobb mikor jon egy erőaudis es rendet akar tenni istenem... "
-> Itt nem nagyon küzdött erőaudis, ez volt a legszebb, lefelé corsa 1.0 és clio (az is kb literes) előzgettek jobbról...
Azért hazafelé persze egy cabrio Porshe carreraS és egy Mazeratti letoltak, de rutinosan amikor messziről láttam őket már a legszélső sávig kihúzódtam...