Nem szokásom metaforázni de...
bulleproof hozta amit vártam ezt nem fejtem ki...
Aztán jött Mr. Fresh... én nem tudtam az Ivory cseréről és amikor meghallottam Dynamite hangját az ledöbbentett nem tudtam hol vagyok, később haverok közölték a cserét.... ennek örültem is meg nem is... Dy. hozta a robbantgatós formáját (nálam a képzeletbeli ranglistán nagyon magasan szerepel

) ugyan akkor ivory-ra kíváncsi lettem volna Dy.-t pedig ár volt szerencsém hallani...
mindenesetre euforikus hangulat tört rám és ami a puskacsövön kifér.... ( amúgy akkor most ez nem is soundweapon volt. vagy de? igaz robbanni robbant az a hangfegyver de ez Fresh és Ivory kettős, művészneve...)
Aztán egyszer csak vége jön Shy Fx nos ő eléggé shy-ul kezdte de nekem ez bejött nagyszerű szelekció, nagyszerű számok, egy nagyszerű és közönségcentrikus Mc. A hab a tortán az lett volna ha a Barcelonát is hallhattam volna live-ban de sajnos erre várnom kell a következő találkozásig...
A hazaiakról sokat nem tudok mondani mivel későn érkeztem, és az igazat megalva Bal szeritnem 10percnél többet nem játszott, és utána szép lassan kezdett vége lenni a bulinak....
A hanggal problémám nekem nem volt.... igaz én a hangszóróktól kb 20 centire álltam....
az eredmények: nincs hangom, fülem van de egyenlőre nem működik, lábaimnak szükségpihenőt adok, a fejem meg kikötözöm mert a sok rázástól még most is ráng
lezáráskép: mély tisztelet a fellépőknek a teljesítményért, a szervezőknek az estéért, és mindenkinek aki jól érezte magát