i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:34, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 448 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:33, 28-06-2008 
metalhead

egy karám megtenné nekik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:59, 28-06-2008 
Euphoria

Hehe...ott volt egy fekete ruhás,sálas,fekete hajú gyerek...a kordonnál...ott álltunk Stamina mellett,erre megbökdös,hogy ki az??Mondom Stamina...Akkor ki az ott a színpadon???Mondom Dynamite...kérdezte h biztos nem az Stamina,aki a színpadon áll??Mondom tuti..Akkor szóljak neki légyszi,hogy csináljon vele képet...dumáltam Staminával egy sort,megint megbökdös,hogy angolul beszél-e?mondom igen,de küldi a magyart is...majd odarángatta Staminát,elkezdett neki magyarázni,de annyira nem kente a dolgot,ezért megkérdezte,hogy beszélsz magyarul???Stamina meg olyat nézett,hogy olyat nem is láttam még... :D :D :D nagyon gáz volt a srác,végig ikszelte a bulit..biztos sok Red Bull-t ivott... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:24, 29-06-2008 
Euphoria

aha, a red bull általában ezt eredményezi.
egyébként az a srác nem adta fel, ha jól emlékszem :lol: mindig ott volt, mindenhol. mindig droidoskodott, mindig ikszelt. mindig magyarázott. a falramásztam tőle. illetve a kordonra. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:25, 29-06-2008 
droid

ha arról az 'emós' féregről beszéltek(már bocsánat) Gigantor/Ewun-on is ottvolt és nem értem ilyen emberek hogy jutnak el épen buliba/haza :? pedig állítólag rossz a közbiztonság... :oops: vagy legalább egy fejmosást. pls tolerate my intolerance

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:59, 30-06-2008 
Euphoria

martino wrote:
ha arról az 'emós' féregről beszéltek(már bocsánat) Gigantor/Ewun-on is ottvolt és nem értem ilyen emberek hogy jutnak el épen buliba/haza :? pedig állítólag rossz a közbiztonság... :oops: vagy legalább egy fejmosást. pls tolerate my intolerance

Biztos vagyok benne, hogy egyugyanazon emberről beszélünk... :D Téveszthetetlen...A kordonon ugráltak a kedves barátaival...nem is értem, hogy miért nem szedték le a biztonságiak őket onnan...majdnem felborultak kordonostul-mindenestül :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:14, 30-06-2008 
Euphoria

Ádiifiú wrote:
martino wrote:

Biztos vagyok benne, hogy egyugyanazon emberről beszélünk... :D Téveszthetetlen...A kordonon ugráltak a kedves barátaival...nem is értem, hogy miért nem szedték le a biztonságiak őket onnan...majdnem felborultak kordonostul-mindenestül :D

talán mert szórakoztatta őket. ha nem az én lábamon tapostak volna, akkor én is nagyokat "kacagtam" volna. de mivel ezt tették, legközelebbi bulira felkészülök, és bepakolok pár féltéglát a táskámba8) :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:32, 30-06-2008 
bladerunnaz

nem allnatok le?

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:41, 01-07-2008 
impulsecreator.hu

Bladerunnaz pres. FOJ9 @ Mokka Cuka, 2008.06.21

Hosszas vizsgázás okozta szenvedést követően ismét beköszöntött a kánikula és a szabadtéri bulik végeláthatatlan sora. Ha a nyárra gondolunk, akkor a Bladerunnaz Fields of Joy név alatt futó szabadtéri őrülete juthat elsők közt eszünkbe. Idén elérkeztünk a kilencedik epizódhoz, és csak úgy, mint az elmúlt években, most is kötelező volt a részvétel.

Image Image Image

(shadam+ib)

Image

IPC Twitter | IPC Facebook

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 448 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23

All times are UTC + 2 hours [ DST ]