BYBASS wrote:
Nos...egy napos hardware-es igenybevetel utan,jelentem,
a G3 felmondta a szolgalatot(jobb lett volna zokni veszek

)
a kepernyo kozepen egy mappa villog,utananeztem,vagy a
op. rendszere vagy a merevlemez ment tonkre....
Bar tudom ez nem jelent semmit,de van egy P3-is a birtokomba,300mhz-el ami egyidos a g3-al nagyabol,
sosem volt meg problemam vele(hardware-s szempontbol,transport,edit teren....)
Ugyhogy a vegen meg azt sem tudtam kiprobalni,amiert igazabol vettem,ugyanis nincs usb midi interfeszem....
Nem sok tapasztalatot sikerult gyujtenem a mac-el kapcsolatban,(sound teren nem is erdekel)...,ugy dontottem maradok a tiszta harware hasznalatnal seq.-nek is...

Implant : először is neki írnám, hogy ByBass cimbi franciából írkál ide, így nehéz vele üzletelni:D
By : Figyi, ez akármi is lehet. Nem kell rögtön feladni. Dobj rám egy postacímet, én komolyan mondom a saját kontómra rádküldök egy 4-5 GB-s SCSI vinyót (csak mert a G3 FULL SCSI), és rakd fel ujra. Messze gyorsabbak a SCSI rendszerek, mint az IDE-s cuccok, gyorsabban is forognak, és hamarabb mennek tönkre.
Meg nem is biztos hogy vinyóóóóóó!!!
Látszik hogy még tutiira PC-sen agyalsz:D
Egyszerűen lehet elfelejtetted megadni hogy mi a startup disk és most keresi, vag be lettt állítva egy network boot...érted...bármi lehet.
Az a lényeg hogy asszem az ALT gombot nyomd folyamatosan indításnál amigy le nem jár a beköszönőzene, és utána ki kell dobnia egy listát hogy miről bootoljon...ööö
Igen ALT-ot gyorsan megnéztem. Szóval dont worry be mac!

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *