cypress. óriási hangulat volt elöl, rengeteg fanatikus, mki kívülről fújt mindent, a közovációt végig mérve azt hiszem az egyik legjobban várt esemény, amit a közelmúltban tapasztaltam.
láttam egy-két videót a turnéról, és sajnos beigazolódott félelmem, h nem teljes zenekarral érkeznek; és itt az első csalódás helye, mert a cypress hill iránt érzett éhségemet ez a fellépés (szó szerint fellépés) nem csillapította. a kritikán aluli hangosításnak köszönhetően meg azt a picit is elvette, amit kaphattunk volna. régi slágerek azért nagyot ütöttek (illusions oh), na meg a rock superstar-ra egy emberként ugrált mki, iszonyat mi volt bent még a körölmények ellenére is!
MIÉRT nem lehetett egy ráadást adni ennek a tömegnek? (kazincbarcikáról meg az isten háta mögül utaztak le..) mikor lementek a színpadról rögtön megszólalt a zene, még csak esélyt se adva a bónusznak (így csinálják a nagyok ugye). nem volt visszataps? 3 számon át tapsolták őket vissza, próbálkozva túlordítani az éppen futó zenét.
de. a cypress hill jövőre visszatér (asszem ők is mondták meg más forrásból is hallottam), és biztos vagyok benne h az nem 1 órás lesz..
halljátok b-realt? éjjen sopron!
http://youtube.com/watch?v=NtDyWOg9JCE
cop
nem gondoltam volna h ILYEN SOK dubstep fog szólni és még milyenek! pofás kru alakult ki a pult körül (a beat dis tagjai is lol), csapódtak is páran, de volt csak érdeklődésből szemlélő is.. kellemes helyszín volt.
tigaból elcsíptem egy igen hallgatható minimalosabb részt, de hogy előtte-utána mi volt azt ki tudja..
a hiphop-os társaságomnak köszönhetően legtöbbet az mr2 petőfi színpadnál voltunk, ahol izil meg vmi női dj játszott (utóbbi csak rakta egymás után a zenéket, az utolsó hangot is megvárva), nerd, rihanna, ac/dc, sam sparro, wu-tang, chemical bro., vhogy ilyen sorrendben v fordítva, a jobbakra tomboltunk, a többit kifiguráztuk

(a túlélés törvénye)