Missistyc wrote:
jah, és ez mi? színvonal alatti?? Concord Dawn?? gondolkozz már... nem hiába keresett formáció. letettek már valamit az asztalra a srácok , majd ha te ott tartasz, ahol ők, akkor ugathatsz.
mivel a kozonsegnek csinaljak a zenet, ezert a legutolso kis tizenevesnek is van joga biralni azt imho. az mas kerdes h ki mennyi zeneismerettel, es tapasztalattal a hata mogott teszi mindezt.mellesleg most erted, fedde le grandot is kurvasokan szeretik, de attol meg idiota es (sztem) kurvaszar zenet csinal.szoval ez meg nem vedi meg oket.
de ettol fuggetlenul en se ertem, mik ezek a nagy meglepodesek, h voltak pokek, es h h kivoltak. ez kb olyan, mintha lemennel egy 4/4 buliba es utana haborognal, h voltak kopaszok meg trendi metroszex fiuk...itthon ha olyan dnbeloado jon aki torzitott kickeket rak a zeneibe, azon tuti h lesznek pokek. nemcsoda h nemigazan szerveznek atmo/liquid bulikat.en nagyon szivesen meghallgatnek egy ASC-t v PBK-t, de hat attol nem lehet vicsorogni, meg godrot ikszelni, h ha a buli vegen megall a szived egybol a sirodba borulj. ezert kell csak olyan buliba lemenni kb ahol tudod mire szamithatsz. meg mondjuk erdemes neha meghallgatni bulik elott az adott fellepo mixeit, megnezni a myspace oldalat stb, es akkor tan nem lesz annyi csalodas. furcsa mod nekem kb 10/9* mindig az volt a bulin amit vartam. kicsit erdeklodobbnek kene lenni es akkor nem lesz annyi meglepi
ja meg meg talan annyit, h amikor itt 1 csomoan fikazzak a pokekat, meg haborognak miattuk, meg leirkaljak h mi mindent csinaltak a pokek a bulikon, akkor pontosan ugyanolyanokka valnak mint a pokek; nem a zenevel torodnek. a poke az ikszekre figyel, a pokeutalok meg puffognak meg haborognak a pokekon... ehhez nem kell buli, kiraktok 1 hangos magnot a moszkvaterre 1 pendulum mixxel, a pokek ikszelni fognak es lehet menni haborogni is. a kecske is jollakik meg a kaposzta is megmarad... szoval ha vki telleg szereti a zenet, foglalkozik vele, odafigyel ra, akkor nem lesz ideje azzal foglalkozni, h mellette a 10en eves Hollo hasonmas eppen micsinal...
(a 2. es 3. bekezdes mar nem neked szol Missistyc)