i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:29, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2771 posts ]  Go to page Previous  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 139  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:52, 30-06-2008 
souljah

eladom a joszagot :
Image
200e.
tudom nem a megfelelo forum, ha tudtok friss, halado, vagy vegzos dh orultet pls kozvetitsetek.
thkz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:41, 01-07-2008 

sobri wrote:
egyébként www.austria.info
lehet rendelni max 3 katalógust ingyér kipostázzák, benne hasznos infókkal (bringaútvonalak, szálláshelyek stb)
köszi, hozzám már megérkezett az Aktív üdülés, a Kerékpáros túrák és az 1-3*-os szállodák Ausztriában, haveromhoz meg a Kulturális üdülés, Kis történelmi városok és Mountain bike túrák + az én adagomhoz dobtak egy olyan képeslapot is, amivel megrendeltem egy csak Karintiával foglalkozó prosit is :D
(Mondjuk a neten is megtaláltam azokat az anyagokat, amik benne voltak a bicós ill. többi prosiban (pl radtouren.at , de a wörthersee-s sem rossz), de ötletadásnak, illetve kényelmesebb lapozgatásra mindenképpen jók a prosik is)
Szóval most még fel egy újabb nyomozókörre (villachi vonatnak ill. bicószállítós villach-bled buszjáratnak megy a drukk), és köszi még egyszer a segítséget!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:48, 02-07-2008 
ujonc

ausztriarol annyit, h barmelyik hegyvidekre mesz ki, az elso informacios ponton valamelyik faluban egybol adnak bringas terkepet, amibol szemezgethetsz kulonbozo nehezsegu turakat. tovabba itt is www.bergfex.at
erdemes rakeresni az alpentour -ra, vagy a biken.at -ra is. de ismetlem, eleg kimenni valami jo helyre, es profi turautvonal ajanlatok kozott valogathatsz. ime par ajanlat

ami kozel van:
semmering bike park
stuchlek (nem biztos h igy irjak)

kicsit messzebb:
enns volgye (Hieflau)
Dachstein regio (Ramsau)

salzburg utan
tauern

mi csak ugy hivjuk, magazinbiciklizes, olyan utakon lehet menni, mint a katalogusokban..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:57, 02-07-2008 

Köszi, igazából a helyszínt (Karintia) ill. bázist (Faakersee) már kinéztem, ill. a tavalyi salzkammerguti túrámon már én is találkoztam azzal, hogy az első információs pontot mindent kielégítő mennyiségű és minőségű bringás térképet be tudtam szerezni, de azt igazából nem is akarom túlcifrázni (csak a legközelebbi tavakat körbebiciklizni), inkább csak gyűjtök egy kis anyagot előre a talán hezitáló haveroknak, ill. leginkább még azt nyomozom, hogy Villachban fel tudom-e tenni egy helyközi, Bledbe tartó buszra a biciklimet úgy, hogy aznap este még vissza is tudjak érni egy visszafelé tartó járattal.
Viszont az eddig általam nem kiguglizott bergfex.at atomjónak tűnik (szinte pont olyan térképek vannak rajta, mint amiket a mondseei infópontnál adtak tavaly) és nézem iziben a többi címet is, köszi! :jap:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 02-07-2008 
partiarc

Matykó wrote:
Meridások!

Akinek van új merida váza, és van egy kis ideje segíteni nekem,
az légyszi csináljon egy képet a hfs/tfs feliratról ami a vázon van.
arról a feliratról kéne ami 3d "kidülled" a vázból.

nagy segítség lenne, előre is köszi
ide küldjétek a képeket pls: matyko[kukac]budapestmassive[pont]hu

Nekem akkor régi lesz, mert ilyet sehol nem találok rajta... pontosan mi is ez?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:58, 02-07-2008 
original nuttah

jung wrote:
Matykó wrote:
Meridások!

Akinek van új merida váza, és van egy kis ideje segíteni nekem,
az légyszi csináljon egy képet a hfs/tfs feliratról ami a vázon van.
arról a feliratról kéne ami 3d "kidülled" a vázból.

nagy segítség lenne, előre is köszi
ide küldjétek a képeket pls: matyko[kukac]budapestmassive[pont]hu

Nekem akkor régi lesz, mert ilyet sehol nem találok rajta... pontosan mi is ez?

köszi már kaptam fényképet :wink:

amúgy erről lett volna szó: http://kepfeltoltes.hu/view/080615/IMGP ... es.hu_.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:38, 03-07-2008 
partiarc

Image

"Maria nostra, penz el van osztva!"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:44, 23-07-2008 

Köszi még egyszer az osztrák bringatúrához a tippeket, aug 5-én már sínen is leszünk. Nem nagy tipp cserébe, de ha jól jönne valakinek, akkor a Keletinél nem a Bécs-München-Arad-még valami (szintén lassú, de amúgy ügymenetgyorsítás céljából létrehozott) különablakhoz kell beállni jegyet venni, hogyha biciklijegyet is akar venni valaki az említett helyekre, hanem a többihez, és érdemes körbenéznie, mert könnyen találhat a helyszínen elhagyott, a húzandónál 5-15-tel kisebb sorszámot, amivel előbb sorra kerül. :) (De amúgy a többi pályaudvaron és nemzetközi jegypénztárban (nyugati, déli, szent istván krt-i neckermann, józsef a. u.), kisebb sorállás lehet, mivel onnan kevesebb nemzetközi vonat mehet ill. nincsenek vonatra szállás előtt jegyet venni szándékozó emberek) Üdv!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:48, 24-07-2008 
metalhead

haj-rá-da-gatt!
http://index.hu/kultur/eletmod/steher0724/

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:01, 29-07-2008 
droid

De sszeretem a magyar utakat, Istenem... :pff3:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 29-07-2008 
poszthumusz

Wilkes wrote:
Image

magyar utakon ment át rajtad egy kamion?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:03, 29-07-2008 
droid

plastik wrote:
magyar utakon ment át rajtad egy kamion?

Hidd el... kiló körüli karbon-váznak elég a rossz út is..nem szükséges kamion... igazad van, közrejátszott más is, de az "út-egyenlötlenségek" miatt kezdődtek a problémák az esés során :?
(Igaz, nem "ide" tervezték, de az már az én bajom..:P )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:59, 29-07-2008 
partiarc

basszus, pedig idén már tényleg akartam venni egy normális országútit :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:01, 30-07-2008 
souljah

Wilkes wrote:
Image

jens voightnak a párizsi úton tört le a nyerge, nem ismerem az ürgét, így nem tudom mennyire örült vagy nem :lol:

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:07, 30-07-2008 
partiarc

ja igen, de mondjuk voigt nem kis darab :)
a másik még az idei touron, amikor a gerolsteineres csávó nekiment egy táblának és kettétört a specialized karbonváz, kb hasonló módon, mint ez a moser :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:09, 30-07-2008 
droid

sobri wrote:
a másik még az idei touron, amikor a gerolsteineres csávó nekiment egy táblának és kettétört a specialized karbonváz, kb hasonló módon, mint ez a moser :?

no..igen! :? :D a Sipos akkor sem hazuttolta meg önmagát az okos beszólás megint megvolt: "igen-igen, eltörött az alumínium-kerékpárja is" :P :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:15, 31-07-2008 
partiarc

kicsit orrolok az ebike.hu-ra, mert hetfon reggel rendeltem egy valag cuccot és azt az infot kaptam, hogy valoszínuleg hetfon kapom meg a dolgaimat. 3 telefonomba kerult, hogy idaig eljutottunk.. -ja igen jott egy csomag -ja igen, benne vannak a vart cuccok.

csak azert vagyok kicsit merges, mert ajandek lett volna es igy eleg rendesen keresztulhuztak a szamitasaimat.
most rendeltem toluk eloszor es nem tudom, hogy csak en neztem be ennyire, vagy mas is jart így? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:57, 06-08-2008 
impulsecreator.hu

segítséget kérek. előrebocsátom: hobbikerékpáros vagyok/lennék, és mint ilyen, nem szorulok rá a legprofibb cuccokra.

40-70.000 ft között vennék biciklit, amivel a városban is ellehetek, de ha az van, akkor felmehessek domborzatra is és körbe tudjam vele tekerni a balatont (nagy tervem még idénre).

hol érdemes körölnéznem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:09, 06-08-2008 
L.A.S. wrote:
segítséget kérek. előrebocsátom: hobbikerékpáros vagyok/lennék, és mint ilyen, nem szorulok rá a legprofibb cuccokra.

40-70.000 ft között vennék biciklit, amivel a városban is ellehetek, de ha az van, akkor felmehessek domborzatra is és körbe tudjam vele tekerni a balatont (nagy tervem még idénre).

hol érdemes körölnéznem?

A Podmaniczky utcában a két körút közt van egy bringa bolt, ahol mindig vannak remek használt bringák. vmelyik nap láttam ott egy kúrvajó Puch tracking bringát. és a költségvetésed alsó határán kijössz a vásárlásból.

Post subject:
PostPosted: 18:29, 06-08-2008 
souljah

L.A.S. wrote:
segítséget kérek. elõrebocsátom: hobbikerékpáros vagyok/lennék, és mint ilyen, nem szorulok rá a legprofibb cuccokra.

hol érdemes körölnéznem?

http://www.maxi-bike.hu/ oldalán szoktak fent lenni egész korrekt bringák.
amúgy sztem egy cangánál az egyik legfontosabb alkatrész a megfelelõ gumiabroncs. az alapján, amit írtál ezeket ajánlanám pl: http://www.schwalbetires.com/bike_tires/off-road_tires/no_knobs

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2771 posts ]  Go to page Previous  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 139  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]