http://www.naplo-online.hu/balatone/20080726_djHi,
Kicsit elszakadok ettől az életkor témától, gondoltam megosztom veletek a fenti hírben röviden és viszonylag korrektül összefoglalt élményemet.
Egy 30 perces mixel sikerült megnyerni a HUC.hu által meghirdetett versenyt és ezzel egy 2 órás fellépést megcsípni egy fesztiválon. Ez egyrészt picit meglepett másrészt nagyon örültem neki. Kaptam egy szerződést, amiben taglalták, hogy mikor kell megjelennem mit nem csinálhatok és nevezzem meg magamat és még egy embert aki "kísérő". Valamint biztosítottak róla, hogy biztosítják a technikai feltételeket. El is kezdődött részemről a készülés, szereztem fuvart elkísérnek páran stb,stb.
Eljött a nagy nap hurrá, összeállt a brigád lementünk. Felhívtam a színpadmestert

, hogy hello ittvagyunk, gálánsan közölte, hogy nincs lemezjátszó és nem tudnék-e cd-ről játszani. Itt azért már elpattant egy húr amikor mondtam neki, hogy nem és kérdeztem hogy akkor most mivan, egyszerűen közölte hogy: "hát figyelj bebaszunk". Najó. Gondoltam ha már lerángattam magammal embereket menjünk be. Közben kiderült, hogy a sofőr akivel az Ep Apacs rádióműsort csináljuk, hozott laptopot hogy arra mentse a fényképeket amiket készít. Hurrá üres cd uccu neki egyszer élünk valami legyen. Visszahívtam, hogy oké a CD. Megjelentünk a helyszínen félórával a kezdés előtt. Jött az emberünk mondja, hogy most ők játszanak és talán később lehet, hogy lesz CD játszó. Itt végem volt. Egy kisebb veszekedés után nem volt hajlandó kifizetni az utiköltséget és egyáltalán semmi értelmeset nem bírt kinyögni azon kívül, hogy nem az ő hibája. Nem részletezem tovább.
Elhiszem, hogy a fesztiválszervezők kibabráltak a színpadszervezővel, de ez kurvára nem mentesíti az alól, hogy 3 napon keresztül nem bírt írni egy e-mailt, hogy hé haver...a mentegetőzésben benne volt, hogy azért nem volt ideje e-mailt írni mert koordinálta a fellépőket. Grat. A telefonszámomat nem kérte el és nem is tukmáltam rá ezért felhívni nem tudott.
Remélem nem lett túl sárdobálós ez a beszámoló.
üdv.