flynn wrote:
én nem nagyon járok dubstep bulikra (utoljára szerintem a faculty 1-en voltam még valamikor két és fél évvel ezelőtt), mert annyira nem fog meg a stílus, de a tegnap után azt hiszem adok egy újabb esélyt ennek a dolognak. scuba rettenetesen jó volt.
mondjuk gondolom nem bevett szokás, hogy az első félórában detroit technóval hangoljanak (ahogyan a reklámban is volt - látni a döbbent arcokat: felbecsülhetetlen), de engem teljesen lenyűgözött vele a pali. egyszerűen mindent be tudtam fogadni utána. arról az egyszámos kísérleti kiállásról meg ne is beszéljünk... abszolút tetőpont. a szám elején boards of canada utánérzésem volt
a dubstepek is tetszettek, de azért az első óra marad nekem a favorit. a vége már nagyon csujogatós prosztóra sikeredett, bár ahogy elnéztem a közönséget, ők gyakorlatilag az elejétől erre vártak.
remekül éreztem magam, köszönöm a bulit!
üdv.
jah... van abban igazság amit mondasz, de azért szerintem a második óra is bőven átlagon felüli volt, főleg a parádés keverések miatt meg a tengernyi martyn miatt : ) Az az említett kísérleti-félighip-hop-félig-dubstep-tempójú zene tényleg az est fénypontja volt nálam is.
valóban nagyon jó szett volt scuba-é, verseng nálam kode9-éval, pedig azért attól is eléggé meghaltam már.
szerintem nagyon helyes, hogy így nyomták az első sorban, azért néha mi is becsatlakoztunk 2méterrel hátrébb : D tényleg kár, hogy egy össze-vissza fűrészelő prosztóvobli és a marhárakiszámíthatatlan dropjaik nagyobb elismerést nyernek a dj-knek, mint egy-egy nem teljesen odaillő, kifinomult zenei ízlést (óhh..miket beszélek) sejtető választás.
sokféle stílusú zenét játszott úgyhogy már alapból 7-8ról indult, asszem kilences lett : )
és köszönjük a bulit tényleg. szomorú, hogy csak ennyien voltunk. ezzel asszem nincs mit tenni és csak remélni tudom, hogy azért nem fognak megfogyatkozni az ilyen irányú bulik. (ez egy bújtatott 'hajrá test!' bekezdés volt igazából merthogy az utóbbi 4 bulim hibátlan volt és abból 3 test volt...ehh)