i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:45, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 286  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:27, 18-08-2008 
droid

az :rofl:

"kezdünk lemaradni..."

ez tetszett

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:43, 18-08-2008 
droid

Miért? Kattintóversenyben például másodikak lettünk :fog:
az nem volt olyan rég :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:45, 18-08-2008 
souljah

nemsokára beérik a következő generáció, bízom bennük, főleg a viliben meg van az a mackós kapusgyerek, abból még lehet valami :twisted: :twisted: :twisted:

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:12, 18-08-2008 
original nuttah

fatilla wrote:
en nem feltetlenul mondanam azt hogy nincs " itt" a helyunk...

Nem azt mondtam, hogy nincs itt a helyünk, mármint az olimpián, hisz akik ott vannak, kiharcolták, h ott lehessenek
Pont azt mondtam, a sportban elfoglalt helyünk most a reálisabb (minden, már sokszor felsorolt szempontot figyelembe véve), mint a múltban
Az "átkosban" a keleti blokk nagy figyelmet fordított arra, h legalább sportban felvegyük a versenyt a nyugattal
Ráadásul az itteni országok fel is osztották a sportágakat, hogy egymásnak ne legyünk ellenfelei, így lett miénk kajak-kenu, románoké evezés, bulgároké súlyemelés...stb
Az akkor felnevelt, vagy nevelni kezdett generáció még kihúzott 2-3 olimpiát
Aztán elfogyott a pénz és vele együtt a lelkesedés is
Most itt tartunk
Persze én örök idealista vagyok, így még reménykedem
Kajakosaink pl., ha kifognak egy jó napot, simán és reálisan elhozhatnak 5 aranyat is
És még messze nem csúsztunk le annyira, h egy kis odafigyeléssel, ráfordítással, lelkesedéssel ne lehetne visszafordítani a folyamatot
Én meg addig se tudok mást tenni, mint töretlen lelkesedéssel, tiszta szívből drukkolok nekik

Lali, én amióta az eszemet tudom fradi drukker vagyok, DE
Nem győzöm folyton hangsúlyozni, ez nem azt jelenti, hogy a fradi focistáknak drukkolok, hanem h a FRADINAK! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:02, 18-08-2008 
souljah

kavics wrote:
Lali, én amióta az eszemet tudom fradi drukker vagyok, DE
Nem győzöm folyton hangsúlyozni, ez nem azt jelenti, hogy a fradi focistáknak drukkolok, hanem h a FRADINAK! :wink:

én se mondtam, hogy a fradi csak a fociból áll, nagyon büszke voltam, amikor a foci, a kézilabda, a kosárlabda, és a vízilabdacsapat egyszerre volt bajnok :!: pont ezért nem értem az olyan megjegyzéseket, hogy "én nem lennék büszke, hogy fradista vagyok", meg "köszönöm istenem, hogy nem fradistának teremtettél".

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:41, 18-08-2008 
son of nitrous

Ang-Esp kosármeccs most megy..., qva szépen játszanak a spanyolok, Angola meg brusztol, küzd!!! jó kis meccs eddig (2. félidő eleje)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:56, 18-08-2008 
partiarc

Burny wrote:
qva szépen játszanak a spanyolok,

amcsik ellen ugyanez nem mondható el, mindegy ezüstéremre jók lesznek (vagy bronz, ha argentína közbeszól)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:15, 18-08-2008 
son of nitrous

dodo wrote:
Burny wrote:
qva szépen játszanak a spanyolok,

amcsik ellen ugyanez nem mondható el, mindegy ezüstéremre jók lesznek (vagy bronz, ha argentína közbeszól)

98-50-re hozták spanyolok a meccset, és tényleg látványosan játszottak, meg szépen is...

az amik ellen csak olvastam mi volt, majd ma este megnézem azt is...
Litvánokkal mi van most?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:40, 18-08-2008 
original nuttah

Peking2008: a kínai aranyeső ára - The New York Times

Hofer László, az MTI tudósítója jelenti:
Washington, 2008. augusztus 17., vasárnap (MTI) - A pekingi olimpián tapasztalható kínai aranyesőnek olyan ára van, amely az Egyesült Államokban nem lenne megengedhető - írta a vezető amerikai liberális napilap, a The New York Times vasárnapi szerkesztőségi cikkében.
A nyári játékok félidejében a kínai sportolók sokkal több aranyat gyűjtöttek be amerikai vetélytársaiknál. Az olimpiákat az Egyesült Államok uralta azóta, hogy a szovjet és a keletnémet hidegháborús sportgépezeteknek bealkonyult. Kína a 2000-es sydneyi olimpia óta azonban dollármilliárdokat ömlesztett állami sportprogramjába, hogy minél több aranyérmes sportolót termeljen ki. Olyan taktikához folyamodtak, amely Amerikában nem lenne megengedhető: fiatal gyerekeket ragadtak ki családjukból, hogy megkezdhessék az edzés kemény éveit; nem engedték, hogy az éremszerző sportolók visszavonulhassanak. Ezenkívül feltehetően meghamisították a fiatal tornászok papírjait, hogy elég idősek legyenek az olimpiai szerepléshez.
Az amerikai olimpiai bizottság vezetője a Timesnak úgy nyilatkozott, hogy mostantól sok-sok éven át a kínai lesz a legsikeresebb csapat az olimpiai játékokon.
A liberális újság szerint nem volna helyénvaló, ha a kínai fölény leküzdésére az Egyesült Államok újabb százmillió dollárokat költene a szövetségi költségvetésből saját sportgépezetének fejlesztésére. Az amerikai olimpiai bizottságot - amelynek éves költségvetése 130 millió dollár - segítsék csak továbbra is a gazdag adományozók.
Amennyiben pedig a nemzetközi tekintély javítása a cél, ehhez az együttműködőbb, kevésbé arrogáns diplomácia sokkal megfelelőbb eszköz volna, mint az érmek gyűjtése - érvelt a The New York Times.
Ha a sportba kellene beruházni, inkább a tornaórákra és az iskola utáni programokra lenne bölcs dolog költeni. Ez persze nem eredményezne több olimpiai versenyzőt, de hatékonyabban lehetne küzdeni az amerikai fiatalok körében terjedő elhízási járvány ellen, és több egészségügyi hozadéka volna, mint az olimpiai aranyaknak - olvasható a liberális lap szerkesztőségi cikkében.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:44, 18-08-2008 
metalhead

vajon mi jon meg? :roll:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 18-08-2008 
ujonc

Hát nem tudom, én aztán nem vagyok valami US ellenes kis hippi, de azért ez már rohadtul szánalmas, meg unalmas is, hogy minden áldott nap elő kell állni valamivel, amivel "bebizonyítják", hogy Kína tulajdonképpen maga a büdös, kénköves, embertelen komcsi pokol. :roll:
Most komolyan, olyan tök jó, hogy mi dicső, demokratikus nyugatiak olyan szépen kiosztjuk mindenkinek, hogy "Dehát te el vagy nyomva, te szenvedsz, vedd már észre!", aztán ha szétnézel kínában, meg beszélsz az emberekkel, csak néznek vissza, hogy "Mi van?! Na jó, hallod menj el inkább várost nézni, szabadíts fel mást, nekünk jó így."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:52, 18-08-2008 
original nuttah

Mondjuk az tény, h a kínaiak nem is nagyon mernek mást mondani, mert már azért is börtön jár. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:07, 18-08-2008 
son of nitrous

USA-GER kosármeccs most!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:19, 18-08-2008 
ujonc

henrik wrote:
Mondjuk az tény, h a kínaiak nem is nagyon mernek mást mondani, mert már azért is börtön jár. :)

Dehogyis, egyből főbe lövik őket a téren.
De látod, erről beszélek én; ha csak a "híradásokból" ismerném Kínát, egyből olyan országnak gondolnám, mint kb Magyarország az ötvenes években, csak még olyanabbnak, pedig hát nem is.

De hogy ne csak offból álljak: erősen fricc-alázás szagot érzek:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 18-08-2008 
Smoke|Break

A hétvégén elkezdődött a Premier League :!:

Szombaton láthattuk hogyan talál be Nasri a 3.percben első Arsenalos tétmeccsén, hogyan győzi a totális PL újonc Hull City a Fulham-et, valamint egy nyögvenyelős idegenbeli pool győzelmet a második félidőben már csak bekkelő sunderland ellen.
Vasárnap pedig a chelsea vett villámrajtot 4:0-ra legyőzve a portsmouth gárdáját. A Man U pedig döntetlent játszott otthon a newscastle ellen. Így a nagy négyesből egyedül ők nem szerezték meg a 3 pontot.

kit érdekel az olimpia :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:15, 18-08-2008 
son of nitrous

Burny wrote:
USA-GER kosármeccs most!!!

106-57 a vége! James akkorát húzott megint... :shock: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:48, 18-08-2008 
original nuttah

ivanv wrote:

Szombaton láthattuk hogyan talál be Nasri a 3.percben első Arsenalos tétmeccsén, hogyan győzi a totális PL újonc Hull City a Fulham-et, valamint egy nyögvenyelős idegenbeli pool győzelmet a második félidőben már csak bekkelő sunderland ellen.
Vasárnap pedig a chelsea vett villámrajtot 4:0-ra legyőzve a portsmouth gárdáját. A Man U pedig döntetlent játszott otthon a newscastle ellen. Így a nagy négyesből egyedül ők nem szerezték meg a 3 pontot.

pontosan. végre vmi érdekes. csak egy vmi volt azonos az olimpiával, itt is volt egy szánalmas magyar.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:11, 18-08-2008 
son of nitrous

hogi wrote:
ivanv wrote:

pontosan. végre vmi érdekes. csak egy vmi volt azonos az olimpiával, itt is volt egy szánalmas magyar.

melyik volt az?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:12, 18-08-2008 
original nuttah

Weiss wrote:
hogi wrote:
ivanv wrote:

melyik volt az?

gera

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:26, 19-08-2008 
autorun.hu

hogi wrote:
Weiss wrote:
hogi wrote:
ivanv wrote:

melyik volt az?

gera
Zoli már fejben Montenegró ellen készült, nyugalom :fog:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 286  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]