i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:42, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 643 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:49, 18-08-2008 
állat

senorita zes wrote:
hat mi bemasztunk a masodik sorba kb a kozepebe juctice-on..thanx to roki:D sot ki is birtuk vegig, eleg nagy pogo ment, meg izzadt mindenki,de attol meg nagyon jo volt:))

felvettem legalabb fel orat, vicces
über-hatásvadászat, de remekul mukodik
egyaltalan nem volt szar, pedig en nem kifejezetten kedvelem a zsusztisz-zeneket

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:59, 18-08-2008 

L.A.S. wrote:
tespon wrote:
partysátornál tegnap százmillió ember... ráborult véletlenül egy inkalosra a csávó piája és rommá verték.... gyönyörű

in-kalosok sajna nem az eszükről híresek.

Haverom (napijegyes) elaludt valami valami csajjal, másnap indult ki, jegyvizsgálók elkapták és a következő választás elé állították:
- Veszel jegyet vagy péppé verünk.
- Kimegyek

Pénz nem volt nála, megmotozták, kivették a bantkkártyáját a zsebéből és elkísérték az automatáig, közben többször elhangzott a "péppé verünk" mondat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:09, 18-08-2008 
impulsecreator.hu

Juhospapa wrote:
L.A.S. wrote:
tespon wrote:
partysátornál tegnap százmillió ember... ráborult véletlenül egy inkalosra a csávó piája és rommá verték.... gyönyörű

in-kalosok sajna nem az eszükről híresek.

Haverom (napijegyes) elaludt valami valami csajjal, másnap indult ki, jegyvizsgálók elkapták és a következő választás elé állították:
- Kimegyek

Pénz nem volt nála, megmotozták, kivették a bantkkártyáját a zsebéből és elkísérték az automatáig, közben többször elhangzott a "péppé verünk" mondat.

idén először a volton is inkalosok voltak, nem is volt olyan jó a hangulat a kapuknál :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:13, 18-08-2008 
mi is lattunk tegnap egy sracot akit vegighuztak a murvan uvoltve h szetverem a fejedet gecccii....
ezzel csak az a baj, hogy ha nem adsz ra okot, es nem vagy agressziv akkor semmi joga eroszakosan fellepnie. inkabb mashogy kene a szteroidfelesleget levezetniuk, mert azert ez nem eljaras (egyik sem)
a biztonsagi szolgalattol kell a legjobban fosni, akik azert vannak h ne essen bajod, ekozben meg akar ok nelkul is terrorizalnak.
es ez nem is esz kerdes szerintem, mert ha buta, akkor is meg lehet neki mondani, hogy ha panasz erkezik ra, vagy esz nelkul utlegel akkor ki van rugva es meg az is lehet h a kedves FIZETOvendeg feljelenti. de persze nagyon naiv vagyok azt hiszem :P

Post subject:
PostPosted: 16:23, 18-08-2008 
droid

justicera mi bemásztuk a sátor oldalán :D utána bent ahhhhhh (L)
néhány video nálam: youtube (justice,meshuggah)

5 nap alatt 4 koncerten/stb voltam, amire azt mondom érdemes volt kimenni: modeselektor, meshuggah, justice, da-taz. azért ez szégyen. nagyszínpad bábszínház műsorral, és halk mindenhol, ami egy nagyszínpadon vagy hammerben szégyen, a wan2be nem sikerült olyan pontot találni ahol jól szólt volna és nem tapos épp 30^2 részeg félmeztelen frankotróger.
fekák a meduza mellett lol. inkállal csak a partysátornál láttam parákat, de az a hely mindig horror..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:24, 18-08-2008 
metalhead

valdi wrote:
plastik wrote:
meglepődni nem kell, de azért szóvá lehet tenni, mert meglehetősen féreg dolog, nem éppen vásárlóbarát üzletpolitika.

te semmit nem tanultal izraelben?

akkor innen kötnék tovább: meshuggah alatt izraeli sráccal pacsiztam, tegnap hubert tubbs közben (ami a sziget egyik legpazarabb koncertje volt, top notch funk) japánok pörgették nekem a nyelvüket, pultoslány meg meglepődött, hogy magyarul kérem a kávét.

csak én érzem azt, hogy több volt a külföldi, vagy csak ők hallatták a hangjukat?

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 18-08-2008 
original nuttah

en meg pont ugy vettem eszre hogy justice elott es alatt total urai voltak a helyzetnek, es kulturaltan reagaltak a szetesett arcokra, akik a kijaraton akartak bejutni (mint mindenki mas):)

persze amikor a felemelt satorfalnal bemaszott egyszerre 50 ember, es abbol elkaptak egyet, azt a fulenel rangattak es raktak ki, no de ez benne is van a pakliban (ha ott maszol be ahol nem igazan kene)

ja, es minket kulonfele passokkal beengedtek a kijaraton (vip, meduza heti, nekem meg vmi professional lounge helyszines)ugyhogy a vegen meg is dicsertem oket :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 18-08-2008 
souljah

phreek wrote:
valdi wrote:
plastik wrote:
meglepődni nem kell, de azért szóvá lehet tenni, mert meglehetősen féreg dolog, nem éppen vásárlóbarát üzletpolitika.

te semmit nem tanultal izraelben?

akkor innen kötnék tovább: meshuggah alatt izraeli sráccal pacsiztam, tegnap hubert tubbs közben (ami a sziget egyik legpazarabb koncertje volt, top notch funk) japánok pörgették nekem a nyelvüket, pultoslány meg meglepődött, hogy magyarul kérem a kávét.

csak én érzem azt, hogy több volt a külföldi, vagy csak ők hallatták a hangjukat?

te meg ott voltal a nagy kepernyon babyshamblesen:D meg a logan :))
amugy szerintem tenyleg tobb volt a kulfoldi szigeten, meg elvileg nekik a hetijegy is olcsobb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 18-08-2008 
piper

shadow wrote:
halk mindenhol, ami egy nagyszínpadon vagy hammerben szégyen, a wan2be nem sikerült olyan pontot találni ahol jól szólt volna.

és ,ég így is sok panasz volt, h túl hangos :?

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:28, 18-08-2008 
NinjaBreakz

Ha ez a "péppé verünk" mondat ezt tényleg így ebben a szituációban és formában elhangzott, továbbá megtörtént a motozásos bankártyaelvétel az nagyon súlyos!

Eszembe sincs kétségbe vonni a szavad, pont ezért vagyok meghökkenve, hogy magyarországon megrendeik európa egyik legnagyobb fesztiválját és ilyen 'hungarikumokkal' kúrják el az egészet.

Az meg, hogy a szigeten történt angolok ellen elkövetett számos bűncselekmények miatt saját rendőreiket delegálták a fesztiválra, az meg már inkább szégyentelljes. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:42, 18-08-2008 
a nyelv őre

pryus wrote:
szégyentelljes

szégyenteljes

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:48, 18-08-2008 
partiarc

linda wrote:
en meg pont ugy vettem eszre hogy justice elott es alatt total urai voltak a helyzetnek, es kulturaltan reagaltak a szetesett arcokra, akik a kijaraton akartak bejutni (mint mindenki mas):)

nekem egesz sziget alatt az volt a tapasztalatom hogy segitokeszen es normalisan kezelik a helyzeteket

bar utolso nap az arenanal tenyleg igazi oskaosz volt

Upcoming shows:
2009.02.07 - SP
2009.02.21 - Norm - Siet

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:55, 18-08-2008 

pryus wrote:
Ha ez a "péppé verünk" mondat ezt tényleg így ebben a szituációban és formában elhangzott, továbbá megtörtént a motozásos bankártyaelvétel az nagyon súlyos!

Eszembe sincs kétségbe vonni a szavad, pont ezért vagyok meghökkenve, hogy magyarországon megrendeik európa egyik legnagyobb fesztiválját és ilyen 'hungarikumokkal' kúrják el az egészet.

Az meg, hogy a szigeten történt angolok ellen elkövetett számos bűncselekmények miatt saját rendőreiket delegálták a fesztiválra, az meg már inkább szégyentelljes. :)

Nem voltam ott, de nekem sincs okom kétségbe vonni a srác szavát. Ráadásul rajta volt az aznapi karszalag, amivel ki sem ment, mivel dolgozott. Szóval kicsit drága vetítés lett volna.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:56, 18-08-2008 
minimalheadz

pryus wrote:

persze, a mintapolgar angolok mi? nem csak oket kell am megvedeni a csunya magyaroktol.
vagy ezek szerint a horvat parton szolgalo magyar rendorok is a gonosz horvatoktol vedik meg az artatlan magyar turistakat?

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:00, 18-08-2008 
souljah

én tavaly karszallag nélkül voltam bent (egy fél napot) és egy inkálos se baszogatott... :) pedig volt aki észrevette 8)

ki hogy áll hozzá, ha unatkoznak akkor péppééé vernek, ha nem unatkoznak akkor csak szarrá :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:03, 18-08-2008 
original nuttah

plastik wrote:
pici wrote:
zsüsztisz meg... áhh...

ez most jó vagy rossz?

Nekem nem volt egy katarzis. De főleg a környezeti körülmények miatt. (Persze szigetre mentem, mimást várhattam volna, az igaz...)
A zene meg... OK, lementek a nagy slágerek ez rendben van. Ez kell a népnek. :] (Meg nekem is ez kellet persze!) De engem nagyon lehuzott az egész set hullámzása.
Egyszer wááá megőrülsz, olyan zúzás :slayer: aztán meg pukk "lecsavarodik" minden és laposodás. (Ilyenkor hallgattuk a Meduzából áramló mélyeket. :) )

Természetesen jó volt minden nagy slágert hallani és tetszettek is, de az előadás mód meg így a körülmények összesége sajnos nálam odavágott. :/

A secus témához meg annyit ...
Nekem esküszöm életembe nem volt még gondom, problémám, összetűzésem egyetlen egy security-sel sem. (Vagy ha netán kisebb morgolodások voltak odébb álltam és hajam szála sem görbült.)
Persze ilyen szitukat énis láttam már, de én mindíg úgy gondoltam hogy "aza" szerencsétlen tehet róla biztos ...ezz van.

http://www.facebook.com/thepici
http://www.flickr.com/photos/piciart/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:03, 18-08-2008 
line up?

Püsi wrote:
én tavaly karszallag nélkül voltam bent (egy fél napot) és egy inkálos se baszogatott... :) pedig volt aki észrevette 8)

ki hogy áll hozzá, ha unatkoznak akkor péppééé vernek, ha nem unatkoznak akkor csak szarrá :lol:

karszalag

...volt, aki...

...unatkoznak, akkor...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 18-08-2008 
souljah

RasHaN wrote:
linda wrote:

nekem egesz sziget alatt az volt a tapasztalatom hogy segitokeszen es normalisan kezelik a helyzeteket

részleteket :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 18-08-2008 
partiarc

RasHaN wrote:
linda wrote:

nalam egesz sziget alatt az volt a tapasztalatom hogy segitokeszen es normalisan kezelik a helyzeteket

ahozkepest, hogy justice-on az emberek felmasztak a tarto oszlopokra(neha egeszen a legtetejére, ami legalabb 20m) es az elet veszelyes mutatvany kozben hulla keszen orjongve raztak magukat felkezzel kapaszkodva, egyetsem' vertek peppe' (akar mennyire megerdemeltek volna)max kivezettek aki nagyon gazos volt.es amikor talatak valakit fel ajultan a foldon fekudve, megfoktak es kivittek a sator el es leultettek.
viszont a kulfoldiek nagyszama es kulturalatlan taplo paraszt modoruk, sokkal gazabb mint az hogy nemelyiket kipakoltak.ezekre a magyar fesztivalokra ugy is csak a csorobb primitiv fajtaja jar aki nem tudja megfizetni a sonart vagy valamelyik masik nagy banzajt.amugy meg mashol is lopnak es meg bulizni sem kell hozza.

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:06, 18-08-2008 
original nuttah

jamamura szadakó wrote:
Püsi wrote:

karszalag

...volt, aki...

...unatkoznak, akkor...

most lebuktal, te vagy dr. nyelvtan? :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 643 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]