i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:15, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 643 posts ]  Go to page Previous  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:12, 18-08-2008 
line up?

linda wrote:
jamamura szadakó wrote:
Püsi wrote:
én tavaly karszallag nélkül voltam bent (egy fél napot) és egy inkálos se baszogatott... :) pedig volt aki észrevette 8)

ki hogy áll hozzá, ha unatkoznak akkor péppééé vernek, ha nem unatkoznak akkor csak szarrá :lol:

karszalag

...volt, aki...

...unatkoznak, akkor...

most lebuktal, te vagy dr. nyelvtan? :D

hogy lehetnék már én? mindent kisbetűvel írok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 18-08-2008 
metalhead

tegnap este meduza (L) the battle live nagyonjooo volt, meg utana a hazaiak is :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:28, 18-08-2008 
inoksz wrote:
megfoktak

jézusoooom.
Roland, te még mindig nem tanultad meg azt a kva 40sok v 50kevés igekötőt, sem az összetett szavak helyesírását?
( most már megfelel?)

Last edited by no idea on 18:31, 18-08-2008, edited 2 times in total.

Post subject:
PostPosted: 18:30, 18-08-2008 
a nyelv őre

no idea wrote:
helyesirását

helyesírását

Profile  

Post subject:
original nuttah

:lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
dr. nyelvtan wrote:
no idea wrote:
helyesirását

helyesírását
tudom na...

Post subject:
PostPosted: 18:40, 18-08-2008 
NinjaBreakz

isu én véletlen sem az angolokat próbáltam védeni! :)

szekuhoz nemtudok hozzászólni, semmilyen atrocitás nem ért még soha ami emlékezetes maradt volna!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:38, 18-08-2008 
ujonc

Tényleg a külföldiek voltak többen a fesztiválon, sztem kb már nekik van kitalálva. Sokkal több pénz van benne

A biztiőrös dolgok nagyon kemények, amúgy nem egy embert láttam lejárt jegyel, vagy akár anélkül, de a jegyellenőrzés nem az ő feladatuk volt

Láttam angol rendőröket, nem tudtam mire vélni a dolgot, gondoltam vmi vicc, de hát akkor nem... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:49, 18-08-2008 
ujonc

tegnapról:
Wombats szerintem nem volt egy nagy eresztés,picit többet vártam.. A Babyshamblestől meg kevesebbet vártam és többet adott. A Killers tetszett. A főfődolog,ami miatt kimentünk meg a Justice volt. Néhány szám múlva iszonyatosan pisilnem kellett (fasz sör), hát mondom akkor gyorsan kiverekszem magam,és szembesültem a kinti helyzettel (basszamegittnemfogokvisszajönni)... Úgyhogy amíg a többiek bent buliztak és küldték 2 percenként az smst,h 'holafenébevagy' én egy fa alatt hallgattam a kereszteslovagokat... : |

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:35, 18-08-2008 
souljah

bar a sziget nagyszinpada az elmult par evben nem a hangositasarol volt hires, igyekeztem mindig ugy helyezkedni hogy azert elvezzem a fellepok musorat - nem keves kompromisszummal es seritallal. Iden egyetlenegy fellepo erdekelt igazan a nagyszeru felhoztatlabol - serj tankian - de a hangositas miatt en ilyen elvezhetetlen szart meg nem lattam. Elhiszem hogy a nyugdijasnak nem telik fuldugora, hogy a III. keruleti polgarmester egy felisten a sziget ideje alatt es nem lehet elegge megkenni, de annak mi ertelme van hogy idecitalnak kulfoldi nagysagokat es adnak egy pocsek koncertet, onhibajukon kivul.
es ez mar nem vajtful kerdese.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:08, 18-08-2008 
ujonc

csak nekem tünt úgy, h hiányzott az igazi "Sziget-feeling" idén? még a kosz se volt akkora mint szokott, az emberek meg egyszerüen csak nem őrültek úgy meg, mint szoktak..

zenei programról meg csak annyit, h összesen 4 dolog érdekelt egesz héten, abból 3-ra nem fértem be.. :thumbsdown: legrosszabb sziget volt életemben

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:56, 18-08-2008 
Bár azt mondtam, hogy nem megyek ki idén, mégsem bírtam magammal és kint töltöttem pár órát szombaton és vasárnap. Mindkét nap éjjelén hajnali negyed3kor elindultam haza, mert egész egyszerűen semmi hangulatom nem lett, és nem is találtam olyan helyet vagy programot, ami meghozta volna azt. Voltam jó koncerteken kora este, pl Roisin Murphy, meg szintén szombaton a meduzában 9től némi electric jazzen, aztán Goran Bregovicon és a Beat Dis-en az open stage sátorban, de ahogy közeledett az éjszaka, elfáradtam és sem inni, sem bulizni nem volt kedvem.

Vasárnap ugyanez, csak koncertek helyett bacardi-colás iszogatás-beszélgetés, majd bóklászás, aztán az Anima Dj set és utána Justice, ami nekem tetszett, bár a sziget-hangulat hiányát is mutatta, hogy az első sorban a kordonnak dőlve elaludt egy srác, leült és félórát szunyókált, nem is értem mit keresett a Party arénában, aztán felkelt,dölögélt 5 percet, belekönyökölt a gyomorszájamba, megtaposta barátnőmet, meg még vagy 20 embert és kiment. ezután még kicsit császkáltam a barátokkal és utána hazajöttem. Nem vágytam egyik tömött sátorba sem valahogy.

A Serj Tankian koncertből az Empty walls-ig jutottam(aki nem volt, annak hozzáteszem, hogy ez volt az első nóta, ha a lángos evés miatt nem esett ki valami :) ) , és mivel k**va szarul szólt, otthagytam a francba. Sajnos amúgy ez még mindig vájt fül kérdése valamennyire, mert sok más fórumon dicsérték a nagyszinpados koncerteket és a sziget-hangulatot is, ebből kifolyólag kezdtem azt hinni, hogy én egy másik szigeten jártam, kérdeztem hetijeggyel kint lévő embert, hogy hogyan szólt a korábbi napokon a magyszínpad, azt mondta, jól. Valami baj lehet a hallásával.

Szerencsére olcsóbban vettem a jegyeket, ez kicsit vigasztal. A tanulság, hogy jövőre már biztosan nem megyek, mert az elmúlt 5 évben rohamosan zuhan a szinvonal. Szerintem. Nem érdemes kimenni. Ennyiért meg főleg.

Post subject:
PostPosted: 22:42, 18-08-2008 
ujonc

Mokka sátorból nincs valami setlist? Valami iszonyat nagy volt tegnap. (esetleg letöltés?) :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:18, 18-08-2008 
souljah

esetleg nem tudja vki mi volt az a szám amit Bailey 4:36 körül tett?
és ki volt az a nagydarab néger forma aki ott állt a buli végéig a pultnál és fűzte ezerrel a csajokat? :D
meg azt h a masochist az vmi remix volt vagy micsoda..
meg h ezt az mc-t h hívják
Image

Last edited by .: Péstéé :. on 00:54, 19-08-2008, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:25, 18-08-2008 
original nuttah

..::Péstéé::.. wrote:
és ki volt az a nagydarab néger forma aki ott állt a buli végéig a pultnál és fűzte ezerrel a csajokat? :D

se nem ír, se nem hív?
:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:00, 19-08-2008 
souljah

Gutti wrote:
..::Péstéé::.. wrote:

se nem ír, se nem hív?
:)

pedig még a skypeom is megadtam neki :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:03, 19-08-2008 
original nuttah

majd tanul a gyerektartásiból...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:31, 19-08-2008 
NinjaBreakz

nasty wrote:
Mokka sátorból nincs valami setlist? Valami iszonyat nagy volt tegnap. (esetleg letöltés?) :oops:

Mi játszottunk tegnap Mokkába meg Kollektívások. A sorrend ígynézett ki:

21-23 Psyon & Pryus (ninjabreakz.com)
23-00 TB Gon
00-02 Psyon & Pryus (ninjabreakz.com)
02-05 Kollektívások TMX Fullstereo és Popbitch

Ha tőlünk szeretnél letölteni itt találsz mixeket, nem épp a legfrissebbek, de folyamatosan frissítjük:
http://www.ninjabreakz.com/

Ha Kollektívásoktól akkor:
http://www.kollektiva.hu/

Tényleg mega volt a hangulat végig!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:54, 19-08-2008 
partiarc

hat vhogy nekem sem volt iden sziget feelingem,ugyh orulok legalabb iden nem nemultam meg.
nagyszinpad eleg felejtos volt,egyet sem hallottuk teljesen. roisin jo volt,tiszta kattant a csaj:D jamiroquai uncsi,r.e.m szinten nem fogott meg,nem vagyok rajongojuk ugyh nem meglepo. kispal jo volt,mint mindig.
pete phillyek nagyon jot toltak,a raadasrol es hocus pocusrol lemaradtam,mert vissza kellett menni melozni,bar az mar eleg palinka gozosen telt.
nekem sajnos modeselektor kimaradt helyette lajko felixet hallgattuk meg,le a kalappal elotte,eszmeletlen jateka van.
irie maffiat sikerult vegig hallgatni,ok nagyon jok voltak eloben es a masnapi dj szett is tancolhato volt,sajna brains kimaradt.

fogalmam sincs,h amikor nem a kinezett koncerten voltam,akkor hol sikerult az idot tolteni,de asszem meduza es kornyeke mindig mentsvar volt.
bar party arenaban szornyu a hangositas,siman beszelgetni lehetett.

a szombat esti jazz szinpados koncertek nagyon ott voltak. maceo parker oruleteset nyomott,bar mi csak az uccso orat hallgattuk remegve a foldon ulve,de meg igy is szivet melengeto volt. az eklektikbol fel orat hallgattuk,ami jo volt,de aztan visszakanyarodtunk az elektronikus szinterre.
beshodrombol es perrybol reszletet sikerult elcsipni,azokon nagyon jo hangulat volt.

justicera 10perces kessel ertunk oda jose gonzalez miatt,akinek bar nagyon szep hangja van eloben is,de a melankolikus hangzasa jol lehuzta a hangulatom.
az inkalosok parszor megrangattak mig beertunk,pedig nem nezek ki veszelyesebbnek mint a szetdrogozott v reszeg arcok akik be akartak jutni arenaba. vegul mi is a sator aljan masztunk be a kijaratnal,de csak 3/4oraig birtuk. vhogy engem nem fogott meg a zene,a sok kiallas az hogy ejjeneztette magat,de igazabol lehet en nem is szeretem annyira azt a stilust amit jatszik.
meduzaban,burn barban es mokkaban nagyon jo zenek mentek tegnap ejjel,mindenhol bugiztam egy kicsit bucsuzaskeppen

kulfoldiek sztem is tobben voltak,sok helyen meglepodtek,h magyarul kertem kajat/piat. nekem vhogy szinte csak franciakkal sikerult szoba elegyednem,nekik asszem nagyon bejon a sziget es pestet is szeretik,csak szerintuk nem nagyon beszelnek a magyarok kulfoldiul :lol: talan mastol el is fogadnam ezt a kritikat,de nem toluk...

mindenestre azert orultem,h megint kinnt voltam,bar nem mondanam,h elaleltam barmelyik koncerttol,de lehet h csak a hangulatom nem volt hozza meg iden

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:57, 19-08-2008 
metalhead

szerdai napomat teljesen tönkrevágta a wan2 profi hangminősége, már pete philly & perquisite-n is közvetlen a hangfal előtt kellett állni h hallani is lehessen a vokált. persze 1ébként fantasztikus volt. a holland közönség itt is felvette a focidrukker figurát, olykor már túl jól is, de az őket követő hocus pocuson már egyenes ijedtség fogott el a franciákat látván. mit keresek én itt? vhogy az egész sziget alatt olyan kívülállónak éreztem magam. a delinquent habits maga volt a borzalom, semmit nem hallottam belőle, seholse, vártam már balázst a kész átverésével. pocsék hangulatom volt, ráadásul a külföldiek a fél májukat is oda adták volna az ajándék tequilákért, vadállatként préselődtek előre.
ezek után még csalódás baileyben és egyre halkuló hang az összes sziget helyszínen. azt hiszem ekkor én is eljutottam odáig h nincs értelme így fesztivált látogatni.

csütörtökön aztán a kraak & smaak elnyerte nálam a fődíjat, pure funk music, megőrültem! http://uk.youtube.com/watch?v=c63e1DToPfo
realistic crew még mindig nagyot üt...
a foreign beggars-t kihagyni jamiroquai miatt a legnagyobb hiba részemről. a hench bulit is magára húzó foreign mc's (köztük az ámulatba ejtő ORIFICE VULGATRON) & mc jakes a meduzában megaóriásbitang volt.

sex pistols-ra egy idő után ráuntam, helyette inkább egy szimpatikus német trash metal bandára, a dew scentedre hallgattam bele a hammerben.
az a38-béli parov stelar koncert volt először az a program, ahol éreztem h kiváló a hang és gyomorban támad.

reza :veryveryhappy: :kitt: :britni: :dogkeke:

szombaton vastag betűvel kiemelendő a sabbo & kuti electric jam a meduzában, surprise dub attack!

a hét egyik legszebb egy órája volt a szagos sátorban dj garpo egy órás dubtechno mixe, kivetítőn fekete-fehér szélmalmok forogtak, nem tudtam betelni a hatással.
fél óra justice után azon töprengtem miért szeretik ennyien? semmi különleges nem volt benne, hiába és próbálkozik az elektro divatos formájával, engem nem hat meg. a d.a.n.c.e.-t vártam nagyon, erre lejátszották egy elég esetlen verzióban. ráadásul a kiskirályoskodó francia tömegtől idő előtt besokaltam, nem is vártam meg a végét.
de azért nagyszerű a sziget, mert bármi rád találhat az estében: jazz színpad közelében hallom h ropog a dob, irány oda, european mantra! remekül mozgott jazz-ből a rockba, metálból a jazz-be. toporzékolt a közönség a ráadásért

első sátorozásom a szigeten, ég és föld hazajárni és szigetlakónak lenni, persze sok negatívum is ért (hideg vízben fürdés/hajmosás, rossz kaják drágán, hasmenés) de nem bántam meg. sőt, bármikor újrajátszanám
(+ bónusz érzés volt a hollandokkal meccset nézni, csak kár h nem jutottak tovább :))

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 643 posts ]  Go to page Previous  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]