hat vhogy nekem sem volt iden sziget feelingem,ugyh orulok legalabb iden nem nemultam meg.
nagyszinpad eleg felejtos volt,egyet sem hallottuk teljesen. roisin jo volt,tiszta kattant a csaj:D jamiroquai uncsi,r.e.m szinten nem fogott meg,nem vagyok rajongojuk ugyh nem meglepo. kispal jo volt,mint mindig.
pete phillyek nagyon jot toltak,a raadasrol es hocus pocusrol lemaradtam,mert vissza kellett menni melozni,bar az mar eleg palinka gozosen telt.
nekem sajnos modeselektor kimaradt helyette lajko felixet hallgattuk meg,le a kalappal elotte,eszmeletlen jateka van.
irie maffiat sikerult vegig hallgatni,ok nagyon jok voltak eloben es a masnapi dj szett is tancolhato volt,sajna brains kimaradt.
fogalmam sincs,h amikor nem a kinezett koncerten voltam,akkor hol sikerult az idot tolteni,de asszem meduza es kornyeke mindig mentsvar volt.
bar party arenaban szornyu a hangositas,siman beszelgetni lehetett.
a szombat esti jazz szinpados koncertek nagyon ott voltak. maceo parker oruleteset nyomott,bar mi csak az uccso orat hallgattuk remegve a foldon ulve,de meg igy is szivet melengeto volt. az eklektikbol fel orat hallgattuk,ami jo volt,de aztan visszakanyarodtunk az elektronikus szinterre.
beshodrombol es perrybol reszletet sikerult elcsipni,azokon nagyon jo hangulat volt.
justicera 10perces kessel ertunk oda jose gonzalez miatt,akinek bar nagyon szep hangja van eloben is,de a melankolikus hangzasa jol lehuzta a hangulatom.
az inkalosok parszor megrangattak mig beertunk,pedig nem nezek ki veszelyesebbnek mint a szetdrogozott v reszeg arcok akik be akartak jutni arenaba. vegul mi is a sator aljan masztunk be a kijaratnal,de csak 3/4oraig birtuk. vhogy engem nem fogott meg a zene,a sok kiallas az hogy ejjeneztette magat,de igazabol lehet en nem is szeretem annyira azt a stilust amit jatszik.
meduzaban,burn barban es mokkaban nagyon jo zenek mentek tegnap ejjel,mindenhol bugiztam egy kicsit bucsuzaskeppen
kulfoldiek sztem is tobben voltak,sok helyen meglepodtek,h magyarul kertem kajat/piat. nekem vhogy szinte csak franciakkal sikerult szoba elegyednem,nekik asszem nagyon bejon a sziget es pestet is szeretik,csak szerintuk nem nagyon beszelnek a magyarok kulfoldiul

talan mastol el is fogadnam ezt a kritikat,de nem toluk...
mindenestre azert orultem,h megint kinnt voltam,bar nem mondanam,h elaleltam barmelyik koncerttol,de lehet h csak a hangulatom nem volt hozza meg iden