CJ Ice wrote:
szevasztok
a napokban sikerult hozzajutnom egy s2000 es akaihoz. ma tudtam szerezni hozza audio meg midi kabelt, scsim nincs, ugyhogy most azert megy a guberacio, de tulajdonkepp csak kiakarom probalni a dolgokat nagyjabol.
nem olyan egyszeru a dolog mint vartam, nem jut midi jel a cuccba. azt szeretnem kerdezni, hogy hogyan tudom ellenorizni, hogy mi ad jelet?
egy m-audio axiomom van es egy focusrite saffire hangkartyam, lehetoseg szerint a hangkartyarol szeretnem kuldeni a jelet a samplernek.
(nem igazan talaltam megfelelo topikot ennek a kerdesnek elsore, meg mostanaban volt ilyesmirol szo itt)
szerk.: idokozben kiderult hogy a szempler kuld vissza jelet, latom villogni a kis ledet hogy midi-in a hangkartyan. de nem tudok belole (hangkartyabol) kicsalni semmit, se a keyboardbol :S
Figy. Nem a kari fog szólni, hanem a sampler:D
Kösd bele a karid IN-jébe a sampler OUT-ját. A daffire tud direkt monitorozni, fogod hallani a sampler cuccát. Töltsd be az OS-t, ott menj a sample menübe, és nyomd meg a sample play vagy play (már nem emlékszem) gombot, mert van 4 hullámforma alapból az OS diszken.
Menni fog az.
Csak egy filter bővítőt lőjj hozzá. Ha nekem meglett volna annó a 3000XL-em akkor valszeg még most is itt lenne a kicsike...

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *