nekünk így elsőre nagyon tetszett a feszt,bár csak péntek-szombatra mentünk le. barátságos légkör,gyors bejutás,korrekt árak stb...
legnagyobb meglepetés neo koncerten ért amikor olyan breaket nyomtak második zeneként hogy leesett az állam
utánna egy kis nézelődés a karaoke helyszínen ami nekem új volt egy fesztiválon...de a karaokre fanok láthatóan élvezték(nem értettem miért kell hozzá 2 dj a pultba)
ezután az előttünk álló srác a pultnál elkövetett egy újabb "whiskeys rablást"

konkrétan lenyúlt a pultból egy díszlet jim beamet....amit legnagyobb meglepődésünkre egy 30 körüli csajszi juttatott vissza 2 percen belül(vannak még csodák)
raiden nekem is jobban tetszett sectnél. ahhoz képest hogy a stílusa nem áll közel hozzám jót lötyögtünk rá.itt megtapasztalhattuk a hírös szegedi "csattogós" ixelést amit többen elkerekedett szemmel néztek,szintén viccesnek hatott
ezután kis kitérő a redlánzsba: a program szerinti dj kincses helyett valami zaha nevű tag ünnepeltette magát 36.-ik szülinapján. mikulásruhába öltözve progival izzítota a népet.irány a taxihoz
szombaton kispállal melegítettünk, majd átnéztem belgára óriási tömeg nagyszínpadra velük sztem is (szerencsére az ismerősök így is meglelthetőek) innen irány mattafix ami meglepett hogy elég reggaesre vették a formát, kb. a koncert felétől(legnagyobb örömömre)utánna dj zöld ,de csak padnál beszélgetés szinten.majd savage úrt néztem meg, akinek nem kedvezett a hideg,bár a zenék hibátlanok voltak )egy sátorban sokkal többen lettek volna sztem)
újra red lounge melegedni, ahol elkaptuk a phats and small végét.
one more time,higher state of consciousness stb.. sokrégi house örökzöld...3kor indulás haza
a bejáratnál elcsodálkozás az elkobzott tárgyak között talált 2 "ártatlan jószágon" :
ui: üdv a fórumosoknak akikkel volt szerencsém találkozni!