plastik wrote:
asszonyverést azt nyilván a 22-06-ig tiltott piavásárlás fogja felszámolni.
az a baj, hogy nincs összefüggés az intézkedés és annak célja között.
vicces mert itt mondjuk eleg kemeny szabalyozas van. este tizenegytol csak a kocsmaban, sok kocsmaban ejfel utan nem szolgalnak fel rovidet, minden csaposnak treninget tartanak es ha nagyon szetcsapod magad csak vizet adnak, ha ugy nezel ki be se engednek a legtobb helyre, csak kulon boltban arulnak piat, nagyon szigoruan tartjak a korhatart, es brutalis penzbuntetesek jarnak minden resztvevonek ha elkapnak (fiatalkorunak 4000 dollar, csaposnak 4000 dollar, a helynek 16000)
nem mintha amugy erne valamit, a tinik ugyanugy szetcsapjak magukat, de az ujsagban mindig lehozzak a statisztikat hogy miota bezartak megint x kocsmat, hany szazalekkal kevesebb az utcai eroszak, amit siman elhiszek.
a kocsmakat nyugodtan nyitva lehetne tartani, aki meg inni akar amugyis feltankol este tiz elott. sztem az este tizes korlattal azokat akarjak kiszoritani akik bulibol hazafele merevreszegen meg feltankolnak egy uveggel, aztan az utcan igyak meg, ami sztem tenyleg gaz (nem mondom hogy nem ezt csinaltam ezerszer:), de ez kicsit hasonlo dolog ahhoz hogy haborog az ember hogy nem lehet a kocsmaban cigizni aztan ket het utan rajon hogy valojaban teljesen jo
persze nem art normalisan kommunikalni, meg nem artana az alkoholrol is ertelmes felvilagosito kampanyokat tartani ahogy itt teszik, mert hosszu tavon kurvanagy karokat okoz