milly..and bass wrote:
iszonyú jó kis party volt.minden fellépőnek grat.az emberek is normálisak voltak csak ez a rohadt meleg lelassított..

szal..igazábol sajnálom hogy bezár k2.sokan azzal jönnek hogy -"trágya a hely,kicsi,büdös,meleg és a biztik is parasztok de azért szerintem legalább a miénk volt.rengeteg k2-s party áll a hátunk mögött és bár sokszor majd beszartam a melegtöl,elcsusztam mert vizes lett a parketta meg szakadtam a rodhadó falakon,de nagyon nagyon sok jó emlékem is van.ez az uj club..ez a diesel..hááááát...nemtom mien lesz majd.merthát az tökre okés hogy jujj de szupi jó kis hangzás lesz meg tök csilli villi de nekem jobban bejön a rodhadó k2.ez kb..szerintem olyan,mint amikor megkérdezem az ismiktöl h studio(magyar therapy)vagy egy hangár(bécs).szinte mindenki a hangárra szavaz.mert az olyan kis ratyi..nah mindegy.az meg a másik h nemhiszem h tul nagy szeretettel fogadnak majd az eddigi "lakók".mert ugye hát mi is kilettünk h meleg bár lesz k2.nah..ezzel ők is igy vannak.meg a környék is fincsi.nah mindegy.remélem mindenki sok zseeer party elé néz és hogy beválik majd a csilli villi club diesel..

Elég rosszul vagy informálva:
- A K2 nem zár be
- A K2 1300 négyzetméter, tehát kicsinek nem mondható
- Ugyanolyan partyk lesznek, mint eddig voltak
- A DIESEL Club azért nyílik, mert volt egy lehetőségünk és
kihasználtuk. Itt a tánctér háromszor akkora, mint a K2-ben,
tehát ott lesznek a nagyobb partyk, hogy kényelmesen elférjetek.
-az lehet.és tök jó lesz ez az új hely.de van egy ismim aki eddig e-clubba járt és ő mondta h az ottani emberek,akik eddig oda jártak már most rosszul vannak attol hogy "igénytelen drumos brigád"megy majd oda.lehet h rosszul vagyok informálva és nem meleg bár lesz belöle(dehát már a franc se tudja,mert annyi mindent lehet hallani...)de ettöl függetlenül én ugy tudom hogy drum már nem lesz k2-ben.tehát ha ugy vesszük,akkor bezár!amikor azt mondtam h kicsi,akkor idéztem.merthát amikor annyian vagyunk mint a heringek és egymásban esünk el,akkor azért nem érzem tul nagynak k2-t...remélem hogy neked lesz tényleg igazad és nem zár be k2,mert én nagyon szerettem.az ugy tényleg jobb lenne ha felváltva lennének partyk.értelmesebb lenne az tuti.de már annyi mindent hallottam hogy hiszem ha látom kb.de nagyon remélem h neked lesz igazad.de az tuti hogy,elsö partyknál(dieselben)nem megyek oda egyedül...azért köszi az infót