sollabong wrote:
ezek a lányok már olyan fáradtak voltak,h nyújtózkodniuk kellett, de hogy el ne essenek a földet nézték, a szinkron nyújtózkodás természetesen spontán
najó emberek.kajak nemtudom h mi van veletek.unatkoztok vagy mi a vér van??itt oltogatjátok egymást meg a lányokat.(megsugom halkan hogy a hátsó fehér polos én vagyok szal köszi bazdmeg).mióta baj az,hogy valaki táncol???ti mi a rákért jártok partyzni??bár van egy tippem...szal..azért táncolnak igy az emberek mert lendületet kell venni és én spec azért táncolok igy mert imádom ezt a zenét és imádok rá táncolni is.és én legalább teljesen tisztán végig táncolok egy estét és nem áll ketté a szemem a sok szartól amivel egyesek mérgezik magukat.ráadásul este még szarul is lettem mert a sok gyökér f..sz kiizadja a cuccost és nekem azt kell lélegeznem és stb..nah mindegy ez nem ide tartozik.szal kajak gáz amit ti itt csináltok.én azért regisztráltam ide mert azthittem h mekkora jó lesz h olyan emberekkel tudok beszélgetni a zenéröl meg a partykrol akik ugyanazt a zenét szeretik amit én.erre,le lettem oltva meg ki lettem fikázva miért táncolok meg ilyenek.szégyeljék el magukat azok a gyökerek,akik abban lelik örömüket h itt oltogatnak embereket.ti erre gerjedtek?a tánc szerintem egy olyan dolog,aminek az utobbi idöben tul nagy feneket kerítenek,és szerintem ennek az egésznek nem arrol kéne szolnia h ki hogyan táncol meg mittomén.ez tuti.az igaz,hogy nem olyan a helyzet mint 5 évvel ezelött de én sem fikázok senkit h hogyan táncol mert ennél érettebnek és értelmesebbnek tartom magam.a ti szégyenetek ha annyira primitivek és parasztok vagytok,hogy azért fikáztok másokat mert élvezik a zenét.magatokat mutatjátok be ezzel.és most vissza lehet írni hogy a jó k..rva anyámat meg h hülye picsa vagyok meg ilyesmi de még akkoris ha nem esett le a diesel név,meg h szeretem k2-t és lóbálom a karomat,én inkább vagyok "drumos"mint ti(tisztelet a kivételnek!!!!)mert én a zene szeretetéért járok le és nem azért h taccsra tegyem magam és nem azért táncikálok h -uhh mekkora pimp vagyok gecc..hogy 345lépést ismerek-hanem azért mert szeretem ezt a zenét és józanul is képes vagyok elszállni töle.és azért jöttem ide hogy ezt megoszthassam másokkal de látom h ez elvetélt ötlet volt.mellesleg..azért néztem a földet,mert nem akarok elesni a sok lufi maradékon amit a sok gyökér szivogat és gázosítja vele,az egyébként is híggá anyagozott agyát.szal köszi szépen h ekkora jó fejek vagytok,várom az oltogatást,nyugodtan mondhatjátok,ne fogjátok vissza magatokat de azért mielött kiokádnátok magatokbol az undorító "laza gyerek vagyok,szétoltom a gádzsit"szövegeteket,alötte gondolkozzatok el azon h akkor most tulajdonképpen ki is lett leoltva.nah puszi