phreek wrote:
tr wrote:
phreek wrote:
hát nem akarok egy százrongyos bringával menni ideoda, főleg ha mondjuk éjszakába nyúlik az este, és odakünn kell hagyni.
40 - 50ert osszepakolnak neked egy nagyon jo minimal bicot. erosen hajaz a fixire de nem az. en is ezen torom a fejem. [ van egy ismeros o negyvenert osszepakolja] igazi varosi csotany, konnyu es szexi. ;]
faszán hangzik. és hol lehet jelentkezni?

40-50 -ert? gondolom az egy regi canga, felujitva pár uj alkatrésszel.. egy uj singlespeed regi vazra kb. 90 ropi, most keszult el egy.
40-50ert mar kapni sokféle városi bringát, igazán jó állapotu használtakat, de ujakat is, sztem nem erdemes építgetni ezen a szinten egyáltalán. aműgy sem, mert az épített bringa mindig drágább, mint a gyári (mivel a gyartok tizedaron kapjak meg az alkatreszeket). és ez általában utközben szokott csak kiderülni. tényleg csak annak ajánlanám, aki valami egyedit akar, és nem sajnálja a pénzt rá..
sztem piacter.bikemag.hu oldalon egy heten belul megtalalod az alombringadat is akár, nekem mindig bejön, ha használtat keresek, nemrég gazdagítotttam a garázst egy trek 700-as női trekkinggel, ami kb 10 éves konstrukció, de külsőre úgy néz ki, mint amit most hoztak el a boltból. 22 ezer forint volt.. egy TREK bicikli, cro-mo vaz, stb..