azt nem tudom
de igy ket 4 perces meccs utan leirom a gyors tapasztalataimat
remek lett

menu picit valtozott, de atlathato. gameplay meg nagyon tetszik, uj mozgasok, egybol szembetuno uj szerelesek (becsuszas is) es esesek! passzolas roviden es ivelten is benyomasom szerint finomhangolva lett. a kozonesg ul de a helyzeteknel, illetve a golnal felallnak es ugralnak

a spori kepes vegre tokeletesen gyakorolni az elonyszabalyt, es ami nagyon tetszett, az akcio vegen amikor megallt a jatek a szabalytalankodo jatekost elokapta es repult is neki a sarga. ket meccset gyorsan lejatszottam a man u-val vilagklasszisba, a masodikat mar sikerult is megnyerni berbatov fejesevel, es ezt azert irom le, mert egyertelmuen a legnagyobb valtozast a fejjatekban erzem. szerencsere ez is pozitiv iranyba fejlodott. ha koran ugrasz, rossz ivet kapsz el, a fejes gyengere sikerul, viszont a jol idozitett fejelesekkel mostantol gyilkolni lehet :]
amit kicsit nem tetszett egyelore az a szoktetes. amig az utolso boxra megjeleno fifa-ban (euro08) ezzel meccseket lehetett nyerni, annyira jol volt megcsinalva az elozoekhez kepest, addig most kepes volt a szoktetest nem egyszer a kontraban mellettem futo jatekos moge adni. aztan lehet meg en nem erzem rendesen es gyakorolni kell :]
+ jo hir, hogy a magyar valogatottunk skill-je fifaban ennyit meg nem fejlodott egyik evben sem.
dardai, huszti, hajnal 74
dzsuzsak, gera, halmosi 73
juhasz 72