tr wrote:
pici wrote:
:arrow: Az este negyed 8 -at kifejteném bőveben részemről azért!
Mert nem tettem és hiba volt... Szóval én úgy gondoltam azta az este negyed 8 -at hogy a kép születése legyen akkor.
Aki ahol van éppen abban az idöben és persze gépvan az ölébe vagy nyakába... Legyen ez utcán a szobájában, konyhában,
fürdőszobában, lépcsőházban, udvaron, kocsiban, buszon netán munkahelyen...stb Ön fotó akár vagy csak a környezet ahol éppen van...etc
Hogy az egész spontán jöjjön és ne ilyen miliméterig megtervezett kép legyen.
Ilyesmire gondoltam. :]
szerintem baromi jo az alapotleted es lehet hogy epp ezzel rontottad el.
egy olyan idopont ami majd` minden ember eleteben mast jelenthet mikozben egy teljesen megfoghatatlan dolog.
engem jobban erdekelne peldaul hogy kinek mi errol az idopontrol a sajat kepbe agyazott meglatasa / velemenye es nem egy random megoldas.
persze mit pofazok nem vagyok en fotos, gondolatebresztonek irtam.
ja. érdekes.
Lehet például előre úgy tervezni a napodat, hogy negyednyóckó éppen azt a beállítást fotózd le az utcán amit előre kiterveltél, de az úgy nem túl spontán, nincs értelme a címnek, vagy elmész mászkálni,akárhova, csipog az órád 8 óra 10-kor, hogy van 5 perced, gyorsan megkeresed a leglátványosabb fotótémát ami a közeledbe van és lelövöd, akkor az elvileg lehetne jó is, de lehet, hogy akkor eleve arra mennék amerre, tudom, hogy lesz valami.Lehet, hogy a napot is előre meg kéne határozni?
Szóval, hogy igazán különleges legyen a dolog, azt elég szervezetten kéne nyomni,valamiféle szabályok szerint, bár marhajó az alapötlet. Szerintem az esernyő téma elég elcsépelt, még ha valami extrém képet is lő valaki, tuti,hogy már más is megcsinálta apró eltérésekkel (vagy csak én láttam túl sok ilyet?) Itt max valami elkapott pillanatot tudnék elképzelni, ami viszont időjárásfüggő. Én valmelyik őszire szavaztam, nemtudom melyikre, de végülis mindkettő jó, kézenfekvő, de úgynézem egyik se nyer