waste wrote:
just4fun wrote:
waste wrote:
Studio 4es parti óta nem volt ilyen ütős line-up!! A tavalyit panacea szerény véleményem szerint megcsúfolta a R.É.V meg heppihárdkór szólamaival, de szerencsére most otthon hagyják!! Remélem ez a továbbiakban is így lesz!! EZ MEG HADD SZÓLJON, ELSŐ SOR!!!

panacea volt a legjobb a fellépők közül akkor
Sztem meg mindennek meg van a maga helye.. Nem tudom egy hard core vibesnak mi köze van a therapyhoz, mégha a maga idejében jó zene is volt.

No mind1, kinek mi én így gondolom, és akkor végignézve az arcokat, nem csak én gondoltam így.;)
Panacea öreg róka már, de nem mondanám, hogy happy hardcore-os dolgokat játszik.
Hallgasd meg a "resurrection of rave music"-ot vagy "Panacea&Dj G-I-S - Nazarine"-t egyértelmü rotálás.
Amugy meg a freak-nél se nyomat mindenki darkstepet, plusz a hardcore vibes-nak mi köze van a therapyhoz, arra meg hallgasd meg "Limewax - Eyes of evil" cimü kedves zenéjét.
Tény, hogy Panacea mostanában főleg technot játszik, de ki nem?
Meg amugy is ezekben a zenékben sokminden benne van, nem lehet rámondani már egyikre sem, hogy 'na ez darkstep' (vagy jungle, vagy egyértelmüen drumandbass).
Plusz ha neked nem jön be Panacea és ebben sokan egyetértenek veled, akkor gondolj arra is, hogy vannak akiknek meg bejön és azok nem éppen úgy látják ahogy te, sokak szerint beleillik a therapyba csont nélkül

De legalább megtutda mindenki, hogy neked nem jön be

Meg nézz utána, te tuti kikészülsz rajta, volt asszem valahol csehországban vagy nemtom hol: John-b @ therapy sessions
azon pl. kiborultam

Én tudom, hogy panaceanak vannak azért beleillő zenéi is, meg az azelőtti therapyn pl. jót zúzott, sőt ott szinte ő volt kiemelkedő. Én a legutóbbi setjéről beszéltem.
Az Eyes of evilt egyébként ismerem sőt limewax egyik kedvenc, de azt meg megint nem értem mi köze ennek a hardcore vibeshoz??:D
Nekem a therapy egyébként kb azzal egyenlő ami most várható, meg ami studio 4ben volt.
ennyi.. Már csak 3at kell aludni!!:)